Libnet.ro
UNICEF

22:15

iPS Teodosie: impartasania, cel mai puternic vaccin

Antena3 Antena3,
iPS Teodosie: impartasania, cel mai puternic vaccin

Preotii au raspuns apelului facut de Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie si au mers sa doneze sange. Este prima campanie de acest fel, demarata de preotii din Constanta anul acesta, cunoscuta fiind lipsa acuta de sange dinjudet. continuă pe Antena3

STUDIU EJOBS: 2020, cel mai greu an pentru romani, din punct de vedere profesional

:Cel mai greu din cariera mea, plin de incertitudini, plin de provocari sau chiar inspaimantator - acestea au fost cateva dintre caracteristicile pe care participantii la cel mai recent studiu eJobs le-au dat anului 2020. 18% au raspuns, totusi, ca pandemia a fost mai usor de traversat decat se asteptau initial, iar 15% spun ca anul trecut le-a adus o serie de surprize placute pe plan profesional.

Cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Cel mai genial truc e aici

S-a aflat cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Acesta este cel mai genial truc. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Cum iti speli geaca de puf. Sfaturi care ti-o vor pastra inca buna dupa spalare Geaca de puf se spala doar intr-un anumit fel. Daca .

Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a devenit oficial cel mai bun marcator din istoria fotbalulu.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

Cel mai greu proiect de infrastructura al Romaniei. Drula: Sunt atat de multe tampenii facute pe acest proiect Detalii despre Autostrada Unirii A8

Autostrada Unirii A8, de la Tg. Mures la Iasi si Ungheni e in diferite etape de implementare, iar pe sectorul cel mai greu, pe zona montana, e in derulare o revizuire de SF care are probleme. Ministrul Transporturilor Catalin Drula a declarat la interviurile HotNews. ro ca ar vrea ca pana la finalul anului sa liciteze la proiectare si executie capetele de la Tg. Mures si Tg. Neamt, iar pe zona montana sa vedem cum putem gasi niste solutii care sa fie mai usor implementabile, mai rapid de construit .

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

Bitcoin a intrat in zona de pericol Cel mai scazut pret de la inceputul anului

Bitcoin s-a apropiat de cel mai scazut nivel din ultimele trei saptamani, entuziasmul legat de cresterea vertiginoasa din ultimele luni lasand loc ingrijorarilor ca pretul criptomonedei ar fi prea ridicat, relateaza Bloomberg.

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

Medicii de ambulator ii cer ministrului Sanatatii sa regandeasca functionarea serviciilor prespitalicesti: Ambulatoriul reprezinta segmentul cel mai usor de modernizat, cu costurile cele mai mici

Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator cere, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, infiintarea unui grup de lucru care sa elaboreze un nou proiect legislativ privind functionarea serviciilor prespitalicesti. Medicii de ambulator arata ca o criza precum cea prin care trecem poate fi, daca dorim, o oportunitate de modernizare si subliniaza ca ambulatoriul reprezinta segmentul cel mai usor de modernizat, cu costurile cele mai mici: medicina de familie, ambulatoriul de specialitate, stomatologia.

Chris Wallace, FoxNews: A fost cel mai bun discurs de investire pe care l-am auzit vreodata

Prezentatorul Chris Wallace de la Fox News televiziune considerata de orientare conservatoare, pro-republicana - n. trad. a calificat discursul de investire al presedintelui Biden drept cel mai bun pe care el l-a auzit vreodata, dupa ce noul presedinte facuse apel la unitatea intregii tarii, potrivit Rador care citeaza The Hill.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )