Libnet.ro
UNICEF

19:45

Irak: Mai multe rachete au lovit o baza militara care gazduieste soldati americani

Hotnews Hotnews,
 Irak: Mai multe rachete au lovit o baza militara care gazduieste soldati americani

Opt rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, fara a preciza originea tirurilor, relateaza Agerpres citand AFP. continuă pe Hotnews

Descoperire macabra intr-un sat din judetul Braila. Cadavrul unui barbat a fost gasit partial ars si cu mai multe leziuni pe suprafata corpului

Cea care a gasit trupul victimei este chiar sotia acesteia, care a si anuntat Politia. Anchetatorii au demarat cercetarile in acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, nefiind exclusa ipoteza unei crime.

Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati la 8 ani de inchisoare, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani, informeaza Agerpres.

VIDEO Mai multe primarii din Dambovita, perchezitionate de Politia Economica. Au fost facute si retineri

Peste 100 de perchezitii au avut loc, miercuri, in 25 de judete si in Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2. 000 de euro prin infractiuni de fals si de serviciu. Perchezitii au fost facute si la mai multe primarii din Dambovita.

Washington Examiner: Baza Erbil, care a fost atacata cu rachete de iranieni, gazduia si militari romani

Baza aeriana Erbil, una dintre cele doua unitati irakiene atacate de Iran in noaptea de marti spre miercuri cu peste o duzina de rachete balistice ar fi gazduit si militari romani, precizeaza Washington.

Revolta intr-un sat din Suceava fata de romii care au comis mai multe infractiuni, ce au culminat cu un viol odios

Situatie tensionata intr-un sat din judetul Suceava, unde in urma cu cateva zile o batrana a fost violata si supusa la chinuri groaznice de doi frati de etnie roma, care intre timp au fost prinsi de politisti si arestati de judecatori. Joi, in jur de 60 de oameni din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, s-au adunat la Primarie, unde au cerut socoteala primarului si politistilor chemati la fata locului, relateaza Monitorul de Suceava.

IN 2019: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi fata de 2018

Piata masinilor noi a inregistrat, anul trecut, o crestere de cel putin 20% fata de 2018, iar tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern au avut cel mai bun an de cand exista statistici, cu peste 600 mii de tranzactii, potrivit unui raport transmis, joi, de platforma Autovit. ro, relateaza News. ro.

VIDEO Un nou virus a fost identificat in China, dupa mai multe cazuri de pneumonie

Misterioasa boala contractata de 59 de pacienti in centrul Chinei este provocata de un nou virus, care apartine aceleiasi familii cu sinistrul SARS, au anuntat joi autoritatile sanitare chineze, citate de AFP.

Analiza: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi anul trecut

Piata auto din Romania a inregistrat noi recorduri in 2019. Tranzactiile cu autoturisme noi au avut cel mai bun an din ultimii 11, reinmatricularile au avut cel mai bun an din istoria lor, iar importurile de masini second-hand s-au pastrat constante.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )