Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati la 8 ani de inchisoare, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Viorel era asistent medical la Spitalul din Braila. isi adormea pacientele si apoi la viola. in urma cu cateva zile, ceva naucitor s-a descoperit

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, obisnuia sa sedeze pacientele internate si apoi sa le violeze.

Politist din Giurgiu, condamnat la inchisoare pentru o contraventie

Un politist din Giurgiu a fost condamnat definitiv pentru coruptie, pentru c-a fost complice la o ilegalitate si a falsificat un caz.

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax.

N-am mai facut dragoste de sase ani, pentru ca atunci cand sunt cu o iubita ma simt extrem de prost. Dupa ce ne incalzim, eu.Sunt flamand dupa amor

Uneori o problema aparenta poate crea una si mai mare. De asta s-a convins si un barbat care nu a mai facut dragoste de sase ani.

Petru Susca, managerul Spitalului Judetean Cluj, reclamat la ANI pentru suspiciuni de incompatibilitate si conflict de interese

Petru Susca, managerul Spitalului Judetean din Cluj, si profesorul Stefan Florian, seful disciplinei de Neurochirurgie din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie a UMF Cluj, au fost reclamati joi la Agentia Nationala de Integritate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pentru suspiciuni de incompatibilitate si conflict de interese.

Politist din Targu Jiu, retinut pentru spargeri in Germania

Un politist din Targu Jiu ar putea fi extradat pentru furt in Germania. Acesta este acuzat ca ar face parte dintr-o grupare de romani care a dat mai multe spargeri. Politistul neaga acuzatiile si spune ca in.

Politist din Targu Jiu retinut pentru comiterea mai multor spargeri in Germania. Agentul principal neaga acuzatiile

Un agent de politie din municipiul Targu Jiu a fost retinut, ieri, intr-un caz de furt cercetat de autoritatile din Germania.

Codul Rutier se modifica din iulie 2020. Cine nu va mai putea sa obtina permisul de conducere

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Noi schimbari la Codul Rutier din iulie 2020. Ce conditie trebuie sa indeplineasca cei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )