Libnet.ro
UNICEF

14:15

Analiza: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Analiza: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi anul trecut

Piata auto din Romania a inregistrat noi recorduri in 2019. Tranzactiile cu autoturisme noi au avut cel mai bun an din ultimii 11, reinmatricularile au avut cel mai bun an din istoria lor, iar importurile de masini second-hand s-au pastrat constante. continuă pe Wall-Street Ro

IN 2019: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi fata de 2018

Piata masinilor noi a inregistrat, anul trecut, o crestere de cel putin 20% fata de 2018, iar tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern au avut cel mai bun an de cand exista statistici, cu peste 600 mii de tranzactii, potrivit unui raport transmis, joi, de platforma Autovit. ro, relateaza News. ro.

Tranzactiile cu masini noi au crescut cu 20%

Romanii au cumparat 160. 000 de masini noi, in 2019, cu 20% mai multe decat in anul precedent, in tim.

Mai multe sate din Tara Hategului trec la reteaua de gaz metan. Investitie de peste 9 milioane de lei

Gospodariile mai multor sate din Tara Hategului vor putea fi bransate la reteaua de gaze naturale. Investitia este estimata la peste 9 milioane de lei.

VIDEO Mai multe primarii din Dambovita, perchezitionate de Politia Economica. Au fost facute si retineri

Peste 100 de perchezitii au avut loc, miercuri, in 25 de judete si in Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2. 000 de euro prin infractiuni de fals si de serviciu. Perchezitii au fost facute si la mai multe primarii din Dambovita.

Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Iranul are o multime de optiuni pentru a evita avantajele militare americane si pentru a lovi in punctele slabe din infrastructura Statelor Unite. Presedintele SUA, Donald Trump, pe 2 ianuarie 2019, a ordonat uciderea generalului maior Qassem Soleimani, seful militiei Corpului Garzii Revolutionare din Iran si unul dintre cei mai buni lideri militari ai tarii.

Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE.

Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

Incendiu puternic, miercuri, intr-o cladire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate, iar pompierii se lupta sa stinga flacarile.

Mai multe avioane militare SUA au fost distruse in atacul cu rachete ce au vizat o baza din Irak

Mai multe avioane militare americane au fost distruse in cursul unui atac cu rachete care a vizat baza Al Asad din Irak, informeaza site-ul agentiei Tass, citand televiziuni locale, potrivit Mediafax.

Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Controversatul film Joker al lui Todd Phillip a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2020, ceremonie ce va avea loc pe 2 februarie la Royal Albert Hall din Londra.

PSD ii acuza pe liberali de minciuna in mai multe declaratii: PNL minte pur si simplu

PSD sustine, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca liberalii mint in mai multe declaratii, una dintre ele fiind legata de producerea unor efecte negative in economie si in societate, prin contestarea la CCR a modificarilor la OUB 1142018.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )