Libnet.ro
UNICEF

21:15

Irak: O racheta a cazut in apropierea unei baze militare americane

Hotnews Hotnews,
 Irak: O racheta a cazut in apropierea unei baze militare americane

O racheta a cazut, joi seara, in apropierea unei baze din Irak in care sunt stationati militari americani, afirma surse locale citate de agentia de presa Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Armata irakiana a facut anuntul: 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului

Comandamentul militar irakian a anuntat miercuri ca 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului fara a face victime printre fortele irakiene, dupa o riposta a Iranului impotriva intereselor SUA, care l-au ucis vineri pe generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

VIDEO Riposta Iranului: atac cu rachete balistice asupra unor baze militare utilizate de americani in Irak - UPDATE

Iranul a lansat, in cursul noptii de marti spre miercuri, un atac masiv cu rachete balistice asupra fortelor conduse de SUA in Irak, a anuntat Armata americana, ceea ce ar putea declansa o noua escaladare a situatiei in confruntarea dintre Statele Unite si Teheran. Atacurile cu racheta, revendicate de Teheran, intervin la cinci zile dupa asasinarea, la Bagdad, a puternicului general iranian Qassem Soleimani, din ordinul presedintelui american Donald Trump. Nicio informatie cu privire la natura pagubelor sau la eventuale victime nu a fost comunicata.

MAE: Atacul Iranului in Irak ar putea duce la deteriorarea grava a situatiei de securitate din regiune

Atacul Iranului cu rachete asupra a doua baze militare americane din Irak ar putea duce la deteriorarea grava a situatiei de securitate din regiune, arata un mesaj de pe pagina de Twitter a Ministerului Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai si Haifa, daca SUA vor riposta pentru atacul asupra bazelor militare americane din Irak

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai, Emiratele Arabe Unite, si Haifa, Israel, daca Statele Unite ale Americii vor riposta ca urmare a atacului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak. Anuntul a fost facut de o televiziune a Gardienilor Revolutiei iraniene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )