Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump respinge ideea retragerii trupelor americane din Irak

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump respinge ideea retragerii trupelor americane din Irak

Retragerea trupelor americane din Irak ar fi cel mai rau lucru pentru aceasta tara, deoarece inca nu este momentul potrivit, a declarat marti seara presedintele Statelor Unite, Donald Trump, citat de agentia de presa Bloomberg. continuă pe Hotnews

Oficialii americani au facut presiuni pentru a impiedica votul in privinta retragerii trupelor americane din Irak

Oficialii americani au incercat sa-i convinga pe omologii lor irakieni sa impiedice votul din Parlament in privinta prezentei trupelor americane in tara, potrivit a doua surse familiare cu discutiile, in timp ce presedintele american Donald Trump a declarat ca va impune sanctiuni Irakului, relateaza CNN.

Premierul irakian, despre scrisoarea de notificare a retragerii trupelor americane: Nu este vorba de o greseala

Premierul interimar irakian Adel Abdel Mahdi a confirmat marti primirea scrisorii care anunta ca SUA se pregatesc pentru retragerea din Irak si nu este de acord cu explicatiile oferite ulterior de catre Pentagon ca este doar un draft care a fost transmis din greseala, relateaza France 24 citand AFP.

Parlamentul irakian a votat retragerea trupelor americane din Irak

Parlamentul irakian a votat, intr-o sedinta extraordinara, la care a participat premierul Adel Abdul Mahdi, o rezolutie prin care se solicita Washingtonului retragerea tuturor trupelor americane din Irak.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

VIDEO Trump, declaratii dupa atacurile asupra bazelor americane din Irak: Fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar Iranul pare sa se retraga

Presedintele american Donald Trump a declarat, in cadrul unui discurs sustinut miercuri, la Casa Alba, ca nu exista militari americani care au murit in atacul de marti seara al Iranului asupra bazelor americane din Irak, subliniind ca fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar ca Iranul pare sa se retraga.

Replica lui Donald Trump la atacurile Iranului: Cat timp sunt presedintele Statelor Unite, Iran nu va avea o arma nucleara. Impunem noi sanctiuni Iranului. Solicitarea pe care o va face catre NATO (VIDEO)

Intr-un discurs televizat, miercuri seara, presedintele american Donald Trump a anuntat impunerea de noi sanctiuni economice Iranului, ca raspuns la atacul efectuat de Teheran asupra pozitiilor americane din Irak,.

Asasinarea generalului Soleimani. Lovitura data de Donald Trump a unificat si a largit randurile retelei de de rezistenta, spun expertii

Presedintele american Donald Trump voia sa distruga coloana vertebrala a taberei siite anti-americane din Orientul Mijlociu asasinandu-l pe Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in regiune, dar aceasta lovitura a unificat si chiar a largit randurile retelei de rezistenta, potrivit expertilor, relateaza AFP.

Donald Trump: Daca Iranul ii ataca pe americani, SUA vor lovi 52 de situri iraniene

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat sambata Teheranul ca Statele Unite au identificat 52 de situri in Iran si le vor lovi foarte rapid si foarte dur daca Republica Islamica ataca personal sau obiective americane, noteaza AFP.

Donald Trump: Daca Iranul ii ataca pe americani, SUA vor lovi 52 de situri iraniene

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat sambata Teheranul ca Statele Unite au identificat 52 de situri in Iran si le vor lovi foarte rapid si foarte dur daca Republica Islamica ataca personal sau obiective americane, noteaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )