Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iranul a atacat cu rachete doua baze americane, ca represalii pentru uciderea generalului Soleimani

România Liberă România Liberă,
Iranul a atacat cu rachete doua baze americane, ca represalii pentru uciderea generalului Soleimani

Iranul a atacat cu rachete doua baze militare americane de pe teritoriul Irakului, drept represalii . continuă pe România Liberă

Iranul a lansat atacuri cu zeci de rachete asupra a doua baze americane din Irak si ameninta ca va lovi in SUA in cazul unei riposte

Garzile Revolutionare Islamice au lansat marti atacuri aeriene din Iran asupra a doua baze americane din Irak si au amenintat cu represalii in SUA daca va exista o riposta a fortelor americane. Din informatiile de pana acum nu sunt raniti in randurile fortelor americane si nici celor irakiene.

Ce se va intampla daca SUA vor reactiona dupa atacul cu rachete asupra bazelor americane

Iranul a declansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza soldati americani.

Armata irakiana a facut anuntul: 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului

Comandamentul militar irakian a anuntat miercuri ca 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului fara a face victime printre fortele irakiene, dupa o riposta a Iranului impotriva intereselor SUA, care l-au ucis vineri pe generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )