Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iranul minte din nou: Declaratie socanta despre fuga celei mai iubite sportive a tarii si reactia presei

Adevărul Adevărul,
Iranul minte din nou: Declaratie socanta despre fuga celei mai iubite sportive a tarii si reactia presei

Singura medaliata olimpica din istoria Iranului s-a refugiat in Olanda si, sambata seara, si-a confirmat decizia, facand praf regimul de la Teheran. Imediat, presa controlata de stat a trecut la atac. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

Ciolacu: Dupa doua nereusite, europarlamentarele si prezidentialele, incercam sa o mosmolim din nou

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a vorbit, duminica, la Calarasi, despre greselile social-democratilor, care nu au facut analize dupa esecuri, astfel ca s-a ajuns ca dupa doua nereusite sa incercam sa o mosmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate intampla, a declarat liderul PSD, citat de Mediafax.

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Posibila vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania: Premierul Ludovic Orban se intalneste din nou la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, se vor intalni din nou marti, 14 ianuarie, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Telekom Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului. O intalnire similara a avut loc luna trecuta, la scurt timp dupa ce PNL a venit la guvernare. Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, a spus recent intr-un interviu HotNews. ro ca au avut loc discutii privind o eventuala vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania, si ca statul roman, actionar minoritar, analizeaza in prezent cu mare atentie ce se intampla.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )