Libnet.ro
UNICEF

17:00

Irina Bara se opreste in turul 3 la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Irina Bara se opreste in turul 3 la Roland Garros

Ajunsa pe tabloul principal in urma a trei tururi de calificare, jucatoarea Irina Bara a fost invinsa de americanca Sofia Kenin, campioana de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Irina Bara, eliminata in turul trei de Sofia Kenin (2-6, 0-6)

In mod normal, scorul ne-ar putea scuti de prea multe comentarii 6-2, 6-0), insa realitatea din teren a fost un pic alta. Irina Bara a avut multe momente bune, au fost multe gameuri echilibrate, dar din pacate Sofia Kenin le-a castigat pe toate. De la 2-0 in favoarea ei, Bara nu a mai aparut pe tabela, iar Kenin merge in optimile de la Roland Garros dupa un meci care a durat o ora si 12 minute.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Irina Bara, eliminata de Sofia Kenin in turul 3 de la Roland Garros

Romanca Irina Bara, prezenta pentru prima oara pe tabloul principal al unui turneu de Grand Salm a fost eliminata in turul 3 de la Roland Garros, de catre Sofia Kenin SUA). Sambata aceasta a fost invinsa.

Visul frumos al Irinei Bara continua la Roland Garros. Calificare in turul 3 si salt imens in clasamentul WTA

Ajunsa in premiera pe tabloul unui turneu Grand Slam, Irina Bara a beneficiat de abandonul adversareiAlison Van Uytvancksi s-a calificat in turul 3 al competitiei.

Asa am trait Patricia Tig - Fiona Ferro turul 3 la Roland Garros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Patricia Tig - Fiona Ferro, partida din turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

Cu cine va juca Simona Halep in turul 3 la Roland Garros 2020! Da peste cosmarul de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. in turul 3 al competitiei, favorita numarul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicata. Simona Halep o va avea de infruntat in urmatoarea partida de la French Open pe .

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )