Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

Visul frumos al Irinei Bara continua la Roland Garros. Calificare in turul 3 si salt imens in clasamentul WTA

Ajunsa in premiera pe tabloul unui turneu Grand Slam, Irina Bara a beneficiat de abandonul adversareiAlison Van Uytvancksi s-a calificat in turul 3 al competitiei.

Romania, inca un rezultat magnific: Irina Bara, in turul II la French Open. Bilantul complet al romancelor

A treia zi s-a incheiat cu o victorie mare pentru Romania la Roland Garros. Irina Bara 25 de ani, 142 WTA), ajunsa in premiera pe tabloul unui Grand Slam, a eliminat o adversara de Top 30 mondial.

Roland Garros: Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat in turul trei, dupa victorii convingatoare

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, joi, in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe americanca Christina McHale 81 WTA), scor 6-4, 6-3. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina Bara 142 WTA), dupa ce belgianca Alison Van Uytvanck 65 WTA) a abandonat la scorul de 6-1, 4-0 pentru jucatoarea noastra.

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )