Libnet.ro
UNICEF

16:45

Irina Begu a fost eliminata de la Indian Wells dupa un meci greu cu Karolina Pliskova

Antena3 Antena3,
Irina Begu a fost eliminata de la Indian Wells dupa un meci greu cu Karolina Pliskova

Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, a fost eliminata, sambata, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, de sportiva ceha Karolina Pliskova. Pliskova, locul 5 WTA si cap de. continuă pe Antena3

Surpriza de proportii la Indian Wells: A fost eliminata a treia jucatoare a lumii dupa un meci fantastic, de peste doua ore

Simona Halep a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea duela in semifinalele de la Indian Wells, dupa un rezultat total neasteptat.

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate la dublu la Indian Wells. Cand joaca Halep la simplu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat joi calificarea in optimile probei de dublu de la Indian We.

Begu, debut cu dreptul la Indian Wells

Irina Begu, prima dintre jucatoarele din Romania intrate in competitia de simplu de la Indian Wells, a trecut miercuri noapte de primul tur la competitia californiana.

Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Turneul de la Indian Wells isi deschide portile, miercuri, pentru primele meciuri de pe tabloul principal al turneului feminin de simplu.

Indian Wells: Monica Niculescu, in turul doi la dublu - Victorie in fata surorilor Pliskova

Monica Niculescu si Andrea Hlavackova Cehia), favorite numarul 5, s-au calificat in turul doi de la Indian Wells, dupa ce au trecut de surorile Karolina si Kristyna Pliskova. A fost un meci intens, de o ora si 18 minute.

Simona Halep, victorie in doua seturi cu Kristyna Pliskova la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie fara emotii obtinuta in fata cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 mondial, scor 6-4, 6-4.

Indian Wells: Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Halep si Begu au fost invinse in primul tur de Nicole Melichar SUA)/ Kveta Peschke Cehia), scor 6-3, 1-6, 10-3, dupa 63 de minute de joc.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Indian Wells. Meci complicat pentru Simona

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea romana Irina Begu/Simona Halep a fost invinsa de cuplul Nicole Melichar SUA)/Kveta Peschke Cehia) cu 6-3, 1-6, 10-3, joi, in prima.

VIDEO Indian Wells: Irina Begu, in turul doi - A revenit dupa ce a pierdut primul set

Irina-Camelia Begu 36 WTA) a pierdut primul set al disputei cu Aleksandra Krunic 47 WTA, din Serbia), insa a avut puterea sa faca ajustarile necesare in jocul sau si sa se impuna in urmatoarele doua 6-4, 6-1), reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )