Libnet.ro
UNICEF

13:45

Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Online Sport Online Sport,
Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Turneul de la Indian Wells isi deschide portile, miercuri, pentru primele meciuri de pe tabloul principal al turneului feminin de simplu. continuă pe Online Sport

Statistica nu e de partea lui Halep la Indian Wells

Simona Halep porneste ca mare favorita la castigarea turneului de la Indian Wells, cea mai puternica intrecere dupa Australian Open.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Turneul de la Indian Wells, unde Romania are cinci reprezentante pe tabloul feminin si unul pe cel masculin, incepe in aceasta seara si programeaza un duel romanesc an turul I.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor juca si in proba de dublu a competitiei Premier Mandatory

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de la Indian Wells California), competitie din categoria Premier Mandatory,.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11).

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )