Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Radu o surpriza placuta!

Adevărul Adevărul,
Irina Radu o surpriza placuta!

Din multe, din foarte multe puncte de vedere, desemnarea d-nei Irina Radu in functia de director general interimar al TVR este o surpriza placuta. continuă pe Adevărul

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

Raportul TVR a picat la votul din plen: Irina Radu, directorul de programe al TVR, audiata pentru a prelua interimatul la sefia televiziunii

05: Irina Radu este audiata la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prelua interimatul la sefia Televiziunii Publice, conform Mediafax. 50: Irina Radu, directorul.

Cine este Irina Radu, noua sefa TVR

Irina Radu, noua sefa interimara a TV, a fost director de programe in televiziunea publica, incepand cu anul 2013. De asemenea, Radu a mai fost director al canalului TVR 1, din 2004 pana in 2006, director interimar al canalului TVR 2 si pentru o scurta perioada director Evenimente Speciale.

Irina Radu este sefa interimara a TVR, dupa ce miercuri a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de cultura

Irina Radu, coordonator cu atributii de director la Directia Programe a TVR, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de cultura. Astfel, Radu va prelua sefia interimara a TVR, in locul lui Stelian.

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, PROPUSA pentru a prelua interimatul

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura.

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, sefa interimara a TVR

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura.

Irina Radu, director de programe, audiata pentru a prelua sefia TVR

Irina Radu, director de programe, este audiata de comisiile Parlamentului pentru a prelua functia de director al TVR, dupa ce Stelian Tanase a fost demis, relateaza Digi 24.

Radu Banciu, despre Irina Radu, care a preluat sefia interimara a TVR: O doamna ispravnica, stie meserie, poate sa prezinte niste solutii, dar ma tem ca mai degraba de jurnalist (VIDEO)

Radu Bnaciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre faptul ca Irina Radu va prelua, penstru sase luni, sefia interimara a Televiziunii Romane. Dupa ce s-a scuzat c.

Irina Radu, votata de Parlament sef interimar la TVR

ACTUALIZARE 13:30 Plenul Parlamentului a votat azi numirea Irinei Radu, care a ocupat pana acum functia de director de programe al SRTV, ca presedinte interimar al TVR, cu 231 voturi pentru si doar 3 voturi impotriva, in conditiile in care PNL nu a participat la vot, transmit surse din presa. * Stelian Tanase a fost demis * Dragnea propune despartirea functiei de presedinte de cea de director general in televiziune.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )