Libnet.ro
UNICEF

05:00

Irina Slutskaya, Yuko Kavaguti si Alexander Smirnov, cei mai tari patinatori ai lumii, vin la Kings On Ice Olympic Gala!

ADPM ADPM,
Irina Slutskaya, Yuko Kavaguti si Alexander Smirnov, cei mai tari patinatori ai lumii, vin la Kings On Ice Olympic Gala!

Distributia Kings On Ice Olympic Gala adauga noi confirmari pe lista campionilor multipremiati ai patinajului artistic international ce vor sosi in primavara la Bucuresti: Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice de la Sochi si una dintre cele mai de succes sportive din istoria Rusiei si perechea minune a Rusiei, Yuko Kavaguti - Alexander Smirnov. Gala Olimpica va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta, promitand un adevarat regal de patinaj artistic! . continuă pe ADPM

Cei mai multi europeni nu stiu de numarul de urgenta 112

Cei mai multi europeni nu and stiu la ce numar sa sune cand, aflandu-se intr-o and tara straina, se confrunta cu o situa and tie de urgen and ta, transmite un sondaj Eurobarometru efectuat la sfar and situl lunii trecute, din care a reie and sit ca 49% dintre europeni nu and stiu ca pot contacta serviciile de urgen and ta la numarul 112, romanii fiind o exceptie in acest sens 71% dintre ei au cunostinta de existenta serviciului).

Unul dintre cei mai apreciati traineri de finante personale din tara ii invata pe bistriteni cum sa aiba grija de banii lor

Bistritenii vor avea parte miercuri de un seminar mai putin obisnuit. Acesta vizeaza managementul finantelor personale si va fi sustinut de Eusebiu Burcas, unul dintre cei mai cunoscuti traineri de finante personale. Intrarea este libera.

Cate numere de telefon au fost portate si care este operatorul cu cei mai multi clienti atrasi

Peste 1,2 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 pana la finele anului 2013, cele mai multe, 824. 153, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anuntate de autoritatea de reglementare in telecom, ANCOM. Vodafone.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )