Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irinel Columbeanu se insoara din nou?! Ea este noua iubita a milionarului! E tanara, bruneta si .... (FOTO)

B1 B1,
Irinel Columbeanu se insoara din nou?! Ea este noua iubita a milionarului! E tanara, bruneta si .... (FOTO)

Dupa ce Irinel Columbeanu si Monica Gabor au divortat, la cinci ani de la nunta, acesta nu a mai prezentat nici o femeie ca fiind iubita sa oficiala, insa recent a fost surprins cu o tanarabruneta la o. continuă pe B1

Irinel Columbeanu nu se lasa! A pus ochii pe sosia Monicai Gabor!

Irinel Columbeanu nu se lasa! Sau poate nu-l lasa fanele. Afaceristul este amorezat de o tanara dupa chipul si asemanarea Monicai Gabor. Mai multe detalii, in materialul Antena.

America este respectata din nou

Donald Trump a afirmat, in timpului unui discurs tinut in Elkhart, Indiana, ca America este respectata din nou si a promis sa ajunga la pace cu Coreea de Nord, scrie The Independent.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

Volkswagen are noi probleme. Peste 400.000 de masini, chemate din nou in service

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme si va chema 410. 000 de masini in service, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. Compania si-a sfatuit clientii sa nu.

A crezut ca are o raceala si ca de asta ii curge nasul intruna. Dupa doi ani s-a dus din nou la medicii si acestia au observat ceva. Ce ii curgea de fapt din nas

In ultimii doi ani, Kendra Jackson de 52 de ani din Omaha, Nebraska a crezut ca are o raceala rea. Cand a inceput pentru prima oara, m-am gandit ca era vorba de alergiile mele sau de un nas curbat - ca.

Cea mai ieftina casa din Romania. Este situata in Oradea si se vinde cu 5.000 de lei

Un executor judecatoresc scoate la licitatie un imobil de 28 de metri patrati. Pretul de incepere a licitatiei, care va avea loc in data de 24 mai, este de 5. 100 de lei. Casa este situata in Oradea, pe.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: din pacate este vorba de indragita vedeta...

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita vedeta... (FOTO)

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )