Libnet.ro
UNICEF

08:15

Isaila: O calificare istorica. Imi doresc cei mai puternici adversari

Online Sport Online Sport,
Isaila: O calificare istorica. Imi doresc cei mai puternici adversari

Daniel Isaila, antrenorul care a calificat-o pe Astra Giurgiu in grupele Europa League, spune ca isi doreste cei mai puternici adversari la tragerea la sorti care are loc vineri la pranz si care va fi live text pe Onlinesport. ro . continuă pe Online Sport

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro.

COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface privind topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est remise azi redactiei.

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput.

Caru' cu vedete: Sarcina i-a marit sanii Antoniei. Selfie incendiar cu sfarcurile la vedere; Si-a depasit in sfarsit complexele. Fosta sotie a unuia dintre cei mai bogati romani s-a dezbracat la plaja si a lasat sa i se vada...; Surorile Gabor, parastas

Secretul pe care Andreea Marin nu-l stia despre Tuncay. Care e marele pacat al turcului. Sotul Andreei Marin s-a indragostit de fotbal dupa ce l-a vazut pe Hagi! Ce crede ca se intampla la Sueprcupa Turciei. Palatul cu robinete de aur va putea fi vizitat de anul viitor. Pana acum, am vazut doar in poze si in reportaje difuzate la TV luxul in care traia familia Ceausescu. In mai putin de un an insa, Palatul Snagov si trei dintre vilele situate pe acelasi lac vor intra in circuitul turistic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )