Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Antena3 Antena3,
Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca, in cazul in care va obtine un al doilea mandat, isi doreste sa comunice mai mult, raspunzand astfel unui jurnalist care l-a intrebat ce reprosuri isi. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

LIVE VIDEO Sah la Iohannis. Dancila isi face propria dezbatere. Vad un om las si arogant, care nu poate explica cei cinci ani in care a fost presedinte

Fostul premier Viorica Dancila are propria dezbatere cu jurnalistii, aceasta fiind organziata la Palatul Parlamentului. in deschiderea evenimentului liderul PSD si-a continuat asaltul la Klaus Iohannis, afirmand ca in cei cinci ani de mandat acesta nu a facut nimic si ca s-a opus cresterii salariilor si pensiilor. Vad un om las si arogant, care nu poate explica cei cinci ani in care a fost presedinte.

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Basescu ii reproseaza lui Iohannis ca Romania a ramas cu raportul MCV, spre deosebire de Bulgaria

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a permis sa se faca o departajare intre Romani.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

Dancila: Iohannis nu a facut nimic in cinci ani de mandat. Avem un presedinte spectator

Viorica Dancila, candidat al PSD la presedintia Romaniei, a avut un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca nu a facut in cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

P Klaus Iohannis, in dialog cu cetatenii din toata tara

Intalnirea lui Klaus Iohannis cu bistritenii, de ieri, a avut loc exact la cinci ani de zile dupa ce seful statului a castigat primul mandat, pe 16 noiembrie 2014. Seful statului a inceput in forta campania pentru turul doi, dupa ce vineri s-a aflat la Baia Mare. Luni, Iohannis va merge la Ploiesti.

PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

Eugen Tomac a anuntat, marti seara, ca el si PMP vor vota cu presedintele Klaus Iohannis duminica, cand seful statului concureaza impotriva Vioricai Dancila pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )