Libnet.ro
UNICEF

12:15

P Klaus Iohannis, in dialog cu cetatenii din toata tara

Hotnews Hotnews,
 P Klaus Iohannis, in dialog cu cetatenii din toata tara

Intalnirea lui Klaus Iohannis cu bistritenii, de ieri, a avut loc exact la cinci ani de zile dupa ce seful statului a castigat primul mandat, pe 16 noiembrie 2014. Seful statului a inceput in forta campania pentru turul doi, dupa ce vineri s-a aflat la Baia Mare. Luni, Iohannis va merge la Ploiesti. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

In prima zi de campanie electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este asteptat vineri dupa-amiaza la Baia Mare, potrivit ziarului loca 2mnews. ro La intalnirea cu.

Klaus Iohannis, baie de multime in Maramures

Presedintele Klas Iohannis participa vineri la o intalnire cu cetatenii din Maramures incepand cu ora 17, 00 organizata de PNL. Seful statului va tine si un discurs in cadrul evenimentului. Reuniunea va.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers duminica la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea din lacasul de cult, cuplul prezidential a fost int.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )