Libnet.ro
UNICEF

08:15

17 scoli din Bucuresti trec in scenariul rosu din cauza unor cazuri de COVID-19 Lista unitatilor de invatamant unde cursurile vor fi exclusiv online

Hotnews Hotnews,
 17 scoli din Bucuresti trec in scenariul rosu din cauza unor cazuri de COVID-19 Lista unitatilor de invatamant unde cursurile vor fi exclusiv online

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis vineri schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. Astfel, 17 unitati de invatamant din Capitala - intre care colegiile Tudor Vianu, Spiru Haret, Mihai Viteazul - trec in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - dupa ce au fost inregistrate cazuri de imbolnavire. continuă pe Hotnews

11 scoli din Capitala intra in scenariul rosu! Cazurile de COVID la copii au crescut cu peste 22%

Numarul elevilor care s-au imbolnavit de COVID-19 a crescut cu aproape un sfert in ultima saptamana. Sunt deja aproape 2. 800 de cazuri noi raportate de la inceputul anului scolar. De astazi, inca 11 scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu, printre care si Colegiul Tudor Vianu unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Doi elevi de clasa I, testati pozitiv cu COVID-19. Ce scoli trec la scenariul rosu

In mai multe unitati de invatamant din judetul Constanta au aparut noi cazuri de elevi sau dascali infectati cu SARS-CoV-2. in aceasta situatie, autoritatile au modificat scenariile de functionare ale scolilor.

Liceul George Enescu din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce cinci persoane au contractat COVID-19

Liceul George Enescu din Bucuresti a intrat,joi, in scenariul rosu, dupa ce 3 profesori si 2 elevi au fost confirmati cu COVID-19. Cursurile se vor muta in mediul online pana pe21 octombrie,.

Buzau: Doua unitati de invatamant trec pe scenariul rosu de functionare, iar o alta revine la scenariul verde

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a decis, joi, trecerea pe scenariul rosu de functionare a doua unitati de invatamant din judet si a doua grupe de elevi din alte doua.

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National .

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

VIDEO Petrecere cu zeci de persoane, inghesuite si fara masti, intr-un club din Bucuresti. Politia a aplicat amenzi de 21.500 lei

Politia Capitalei anunta ca a aplicat amenzi de 21. 500 lei dupa ce intr-un club din Bucuresti a fost organizata o petrecere fara respectarea normelor sanitare de protectie impotriva coronavirusului. O inregistrare video de la petrecere, cu zeci de persoane dansand inghesuite si fara masti, a fost distribuita de Facebook.

Clubul Nuba din Bucuresti, amendat cu 21.500 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare

Politia Capitalei a aplicat amenzi in valoare totala de 21. 500 de lei pentru cei care au organizat petrecerea la care au participat zeci de oameni fara a respecta normele sanitare la clubul Nuba din Bucuresti.

17 scoli si licee din Bucuresti vor functiona dupa scenariul Rosu, iar 12 dupa scenariul Galben. Lista unitatilor de invatamant

Aproape 30 de scoli si licee din Capitala vor functiona dupa scenariul rosu si cel galben, din cauza epidemiei de coronavirus, a decis, vineri, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

Care sunt cele 17 unitati de invatamant din Capitala care au cerut sa treaca in scenariul rosu

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) s-a intrunit vineri in sedinta, de la ora 13. 00, pentru a discuta si aproba schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. CMBSU a apropat solicitarea ca 17 unitati de invatamant din Bucuresti sa treaca in scenariul rosu, iar 12 in cel galben, au declarat surse ale institutiei,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )