Libnet.ro
UNICEF

15:16

Israel renunta la masura carantinei pentru calatorii din 20 state. Romania nu e pe lista

B1 B1,
Israel renunta la masura carantinei pentru calatorii din 20 state. Romania nu e pe lista

Duminica, Israelul a anuntat ridicarea masurii de plasare in carantina pentru cetatenii din 20 de state, considerate verzi din punctul de vedere al transmiterii noului coronavirus, scire. continuă pe B1

Israel renunta la carantina pentru calatorii din 20 state

Israelul a anuntat azi ridicarea masurii de plasare in carantina pentru cetatenii care ajung la Tel Aviv din 20 de state considerate and verzi and din punctul de vedere al transmiterii coronavirusului, transmite dpa, conform Agerpres.

Cum va cheltui Romania miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Irigatiile si tehnologia, printre prioritati

Irigatiile si tehnologia se numara printre prioritatile de investitii ale Romaniei din miliardele de euro alocate de Uniunea Europeana prin Mecanismul de redresare si rezilienta, noua sursa de bani europeni creata pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Cat, cum si cand va investi Romania din acest mecanism?.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru cetatenii din Romania, incepand de azi

Toti cetatenii care intra in Serbia din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord trebuie sa aiba. incepand de azi, un test PCR negativ facut cu mai putin de 48 de ore inainte.

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )