Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un israelian a fost arestat in cazul publicarii ilegale pe internet a unor cantece ale Madonnei

Adevărul Adevărul,
Un israelian a fost arestat in cazul publicarii ilegale pe internet a unor cantece ale Madonnei

Politia israeliana a arestat un barbat acuzat ca ar fi accesat ilegal computerul cantaretei Madonna si ca a publicat pe internet versiunile neterminate ale unor cantece de pe noul album al vedetei, Rebel Heart, informeaza hollywoodreporter. com. continuă pe Adevărul

Un israelian a fost arestat in cazul publicarii ilegale pe internet a noului album al Madonnei! Primele declaratii ale artistei

Politia israeliana a arestat un barbat acuzat ca ar fi accesat ilegal computerul cantaretei Madonna si ca a publicat pe.

Fostul ministru, Cristian David, a fost ARESTAT. isi va petrece urmatoarele 30 de zile in inchisoare

Fostul ministru de interne Cristian David a fost arestat preventiv si va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Decizia a fost luata de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la.

SUA: Sheldon Silver, presedintele Camerei Reprezentantilor statului New York, a fost arestat pentru luare de mita

Presedintele democrat al Camerei Reprezentantilor statului New York, Sheldon Silver, acuzat ca a luat mita peste sase milioane de dolari, a fost arestat joi, informeaza The New York Times. Silver, impotriva.

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500.000 de euro, a fost arestat

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost arestat, joi, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Decizia poate fi contestata de fostul ministru la aceeasi instanta. David este.

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost ARESTAT

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, a fost arestat miercuri, pentru 29 de zile, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti. Decizia.

Ovidiu Putura, director in Ministerul Justitiei, a fost arestat

ACTUALIZARE 19:15 Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, a fost arestat, miercuri, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti.

Un francez suspectat de legaturi cu unul dintre fratii Kouachi a fost arestat in Bulgaria

Un francez ce a fost arestat in Bulgaria la 1 ianuarie, dupa ce a incercat sa ajunga in Siria, este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a.

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, a fost arestat preventiv

Fostul prefect al Galatiului, Emanoil Bocaneanu, a fost arestat din nou. Magistratii au admis contestatia procurorilor anticoruptie si au decis plasarea in arest preventiv, dupa ce in urma cu sase zile o.

Italia: Un albanez suspectat de terorism a fost arestat la o poarta de imbarcare pentru un zbor spre Romania

Autoritatile italiene au arestat un cetatean albanez suspectat de terorism care se afla pe un aeroport din Sicilia la o poarta de imbarcare pentru un zbor spre Romania, informeaza presa din peninsula. Albanezul.

Un presupus lider local al gruparii Statul Islamic a fost arestat in Pakistan

Serviciile de informatii pakistaneze au arestat un presupus lider local al gruparii Stat Islamic si pe doi dintre complicii lui in orasul Lahore est), intr-un moment in care talibanii au inceput sa jure.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )