Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un presupus lider local al gruparii Statul Islamic a fost arestat in Pakistan

Antena3 Antena3,
Un presupus lider local al gruparii Statul Islamic a fost arestat in Pakistan

Serviciile de informatii pakistaneze au arestat un presupus lider local al gruparii Stat Islamic si pe doi dintre complicii lui in orasul Lahore est), intr-un moment in care talibanii au inceput sa jure. continuă pe Antena3

Liderul gruparii Statul Islamic, ranit grav intr-un raid aerian: A supravietuit in mod miraculos

Liderul gruparii teroriste Statul islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ranit grav in timpul unui raid aerian in nord-vestul Irakului. Liderul gruparii Statul Islamic a fost grav ranit in timpul unui raid aerian.

Liderul gruparii Statul Islamic, ranit intr-un raid aerian

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul gruparii Statu Islamic, a fost ranit intr-un raid aerian irakian efectuat in zona Al-Qaim, la circa 400 de kilometri de Bagdad, la frontiera Irakului cu Siria, .

Ciocnirea civilizatiilor: prima batalie la sol intre occidentali si jihadistii din Statul Islamic, in Irak

Trupele occidentale s-au angajat pentru prima data intr-o lupta la sol cu fortele gruparii Statul Islamic, in nordul Irakului. Este vorba de fortele speciale canadiene, care au fost atacate de jihadisti in timpul unor exercitii de antrenament a trupelor irakiene.

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic, Abou Bakr al-Bagdadi, grav ranit intr-un atac al coalitiei internationale in Irak

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic , Abou Bakr al-Bagdadi, a fost ranit in timpul unui raid aerian efectuat de coalitia internationala in nord-vestul Irakului, a anuntat premierul irakian Haider al-Abadi, citat de RIA Novosti.

Jurnalist german in spatele liniilor inamice: Statul Islamic planuieste sa ucida sute de milioane de oameni in cadrul unei purificari religioase

Jurgen Todenhofer, primul jurnalist occidental ce a ajuns in teritoriul Statului Islamic si care nu a fost ucis de militanti, a vorbit cu postul de televiziune Al Jazeera despre timpul petrecut cu membrii gruparii teroriste. Potrivit celor aflate de el, Statul Islamic planuieste o purificare religioasa, ceea ce inseamna moartea a sute de milioane de necredinciosi.

David Cameron si Ahmed Davutoglu au avut o intrevedere pe tema luptei contra gruparii Stat Islamic

Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit, marti, la Londra, cu omologul sau turc, Ahmet Davutoglu, pentru a discuta pe tema luptei impotriva gruparii Stat Islamic SI), cu doua zile inainte de reuniunea coalitiei internationale contra SI in.

Statul Islamic scoate la licitatie un contract privind fortificarea orasului irakian Mosul

Intr-o cladire guvernamentala din Mosul, cativa contractori irakieni s-au adunat pentru a licita pentru un contract de constructii. Este o sedinta de rutina ce are loc in orase de peste tot din lume, doar ca aici contractul de constructii reprezenta fortificari comandate de noua conducere a orasului: Statul Islamic.

IRAK: 13 copii care se uitau la un meci de fotbal, omorati de Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic au executat, intr-o piata din orasul Mosul, 13 baieti vinovati ca au vizionat un meci de fotbal intre echipa nationala a Irakului si cea a Iordaniei, desfasurata in cadrul Cupei Asiei.

Statul Islamic cere 200 de milioane de dolari pentru eliberarea a doi ostatici japonezi

Grupul terorist Statul Islamic ameninta ca va executa doi cetateni japonezi daca autoritatile nipone nu vor plati o rascumparare de 200 de milioane de dolari in urmatoarele 72 de ore. Suma ceruta reprezinta.

Fostul ministru, Cristian David, a fost ARESTAT. isi va petrece urmatoarele 30 de zile in inchisoare

Fostul ministru de interne Cristian David a fost arestat preventiv si va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Decizia a fost luata de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )