Libnet.ro
UNICEF

11:00

Israelul desfasoara cele mai ample manevre militare din ultimii ani.

România Liberă România Liberă,
Israelul desfasoara cele mai ample manevre militare din ultimii ani.

Armata israeliana a initiat cele mai ample manevre militare din ultimii ani, actiune ce se desfasoara in contextul tensiunilor cu Iranul si al razboiului civil din Siria, transmite Associated Press, citand oficiali militari israelieni sub acoperirea anonimatului, potrivit Agerpres. Potrivit unuia dintre acestia, manevrele care au loc in partea centrala si de nord a tarii, inclusiv in zona Inaltimilor Golan, fac parte dintr-un exercitiu programat, de rutina. Dar alti oficiali sustin ca . continuă pe România Liberă

TOP. Afla care sunt cele mai valoroase 10 branduri din lume apartin companiilor americane.

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la peste 100 miliarde de dolari, urmat la distanta de Coca-Cola si Microsoft, potrivit unui top realizat de eurobrand, potrivit caruia cele mai de valoare 10 marci din lume apartin companiilor americane, scrie Mediafax. Cel mai valoros brand din afara Americii este China Mobile, care se plaseaza abia locul 11 in topul global, cu o valoare estimata la 43,98 miliarde de dolari. LVHM Luis Vuitton Moet Hennessy) este compania europeana cu cele .

Scaparea in toaleta, printre cele mai intalnite moduri de a strica un iPhone in Statele Unite

Din 2007, de la lansarea iPhone pe piata, utilizatorii smartphone-ului de la Apple din Statele Unite au platit aproape sase miliarde de dolari pentru repararea dispozitivelor. Cele mai intalnite cauze de.

DJ Wanda, fara pic de celulita! Are cele mai frumoase picioare din showbiz?

Pe cat de non-conformista este in cariera si in aparitiile publice, pe atat de bun exemplu este DJ Wanda atunci cand vine vorba de silueta corpului. Artista se poate lauda cu unele din cele mai frumoase picioare din showbiz, total lipsite de celulita. Continue reading .

Sandra Izbasa si Catalina Ponor, desemnate de o revista americana cele mai frumoase gimnaste din lume

Sandra Izbasa si Catalina Ponor sunt cele mai frumoase gimnaste din lume. Asta arata un top realizat de cunoscuta revista nord-americana COED Magazine si intitulat topul celor de la care nu ti-ai putut lua.

Imnul clubului Liverpool, printre cele mai vandute cantece din Marea Britanie.

Celebrul imn al clubului englez de fotbal FC Liverpool, Youll Never Walk Alone, s-a aflat saptamana trecuta printre cele mai bine vandute 20 de cantece din Marea Britanie, dupa publicarea mai multor stiri si articole despre tragedia de pe Hillsborough, informeaza BBC, potrivit Agerpres. Comentariile, care s-au bazat pe o investigatie care a cuprins declaratii de la 164 de agenti de politie, conchid ca 41 din cele 96 de decese provocate de acest accident din stadionul din Sheffield ar fi .

FOTO Cat costa cele mai SCUMPE feluri de mancare.

Prin combinatii de ingrediente care nu se gasesc pe toate drumurile, chiar si cele mai banale feluri de mancare pot deveni extravagante. Insa, din pacate, si inaccesibile, arata mentalfloss. com. Cei mai scumpi burgeri Se servesc intr-un restaurant din New York si costa 295 de dolari. Cum se explica acest pret? Burgerul extravagant, dupa cum e denumit deliciul culinar, contine un soi japonez de vita, Wagyu, gatit in unt din trufe albe, branza Cheddar Montgomery, trufe negre si un ou de .

Romania intre tarile cu cele mai mari probleme in gestionarea deseurilor

In cadrul seminarului Deseuri: cele 18 criterii ale Comisiei Europene si drumul Romaniei spre performanta s-a discutat despre clasarea foarte proasta a tarii noastre in ceea ce priveste programele de gestionare a deseurilor, anunta Ministerul Mediului si Padurilor intr-un comunicat de presa.

Masura pe care Putin a luat-o cu putin timp in urma. Este una din cele mai mari controverse, iar americanii privesc cu teama

Rusia a anulat 90 la suta din datoria de 11 miliarde de dolari 8,4 miliarde de euro) pe care Phenianul o are fata de Moscova, a anuntat marti adjunctul ministrului rus de Finante, Serghei Storciak, transmite AFP.

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )