Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala . continuă pe România Liberă

Secretul celui mai bun om de afaceri imigrant din Italia, romanul Florin Simon

Multi l-au intrebat pe Florin Simon, bacauanul de 42 de ani care a castigat premiul pentru cel mai bun om de afaceri imigrant al anului din Italia, care este reteta succesului sau. Potrivit organizatorilor, intreprinzatorul va realiza un volum de afaceri de circa 19 milioane de euro in 2012. De fiecare data, Florin Simon a raspuns simplu: munca. Ma trezesc la ora sapte dimineata, iar seara, sau mai bine zis noaptea, cand ajung acasa, nici nu ma mai uit la ceas. Angajatii mei, au program fix. Eu si sotia mea, nu.

Un roman a castigat titlul de cel mai bun om de afaceri al anului in cadrul MoneyGram Award 2012

Imigrantul roman, Florin Simon a castigat titulul de omul de afaceri strain al anului in cadrul festivalului MoneyGram Award 2012, editia a IV-a, desfasurat in Italia, informeaza Mediafax. Florin.

VIDEO Canon EOS 6D - cel mai mic dSLR full-frame din lume

Daca zilele trecute Sony lansa cel mai mic aparat foto din lume cu un senzor full-frame, astazi este randul Canon sa anunte un dSLR cu senzor foarte mare si dimensiuni mici. Noul aparat este o varianta simplificata a modelului 5D Mark III si include functii precum transmisie WiFi integrata si geotagging prin GPS. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

SECETA ar putea arunca OMENIREA intr-o noua CRIZA ALIMENTARA. Romania - tara cea mai afectata de seceta din Europa

Seceta ar putea arunca omenirea intr-o noua criza alimentara, declansata nu de lipsa produselor, ci de pretul exorbitant al alimentelor. Neoficial, aproape jumatate din suprafetele agricole din Romania sunt.

A fost desemnat cel mai sexy barbat intr-un costum. Vezi despre cine este vorba.

Fotbalistul David Beckham a fost desemnat cel mai sexy barbat in costum, intr-un top online, realizat de reteaua de magazine britanice Austin Reed, specializata in costume barbatesti, relateaza Mediafax. David Beckham este in mod indubitabil unul dintre cei mai stilati barbati de pe planeta, a declarat un purtator de cuvant al retailerului Austin Reed, informeaza dailymail. co. uk. Acesta a precizat ca un costum bun poate sa transforme un barbat. Cei mai multi barbati sunt nevoiti sa imbrace .

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

Cel mai sexy barbat in costum a fost desemnat. Vezi despre cine este vorba (FOTO)

O vedeta internationala a fost desemnata drept cel mai sexy barbat in costum, intr-un top online, realizat de reteaua de magazine britanice Austin Reed, specializata in costume barbatesti, relateaza.

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

EADS si BAE Systems vor sa creeze cea mai abitioasa multinationala din istorie. Fuziunea celor doi giganti ar crea cel mai mare grup de aparare din lume, peste Boeing si Lockheed Martin

Doi giganti industriali europeni, EADS si BAE Systems, progreseaza spre o fuziune care ar face din cele doua companii liderul mondial al aeronauticii si apararii si multinationala cea mai ambitioasa si mai complexa incercata vreodata, scrie AFP.

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )