Libnet.ro
UNICEF

10:30

Istoria lui 1 aprilie, cu haz si cu necaz. Cele mai reusite fake news“ de Ziua Pacalelilor

Adevărul Adevărul,
Istoria lui 1 aprilie, cu haz si cu necaz. Cele mai reusite fake news“ de Ziua Pacalelilor

Ziua Pacelelilor a devenit, de-a lungul anilor, si un prilejpentru ca mass-media sa descreteasca fruntile oamenilor. Pomii cu spaghete, povestea de dragoste dintre Margaret Thatcher si Mihail Gorbaciov si primul documentar cu pinguini zburatori – sunt cateva dintre cele mai cunoscute si senzationale stiri falseprezentate atat de serios. continuă pe Adevărul

Cele mai bune farse de 1 aprilie ale companiilor

Ca intotdeauna, companiile participa cu pacaleli in aceasta zi, iar mai jos avem lista cu cele mai bune farse de 1 aprilie pe care brandurile mari le-au facut. Cele mai bune farse de 1 aprilie de la companii straine Cu toate ca vorbim de branduri serioase in acest articol, trebuie sa tinem cont de faptul [&8230;].

Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in Cluj, Caras-Severin si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Zece cele mai rapide avioane supersonice din lume

Odata ce bazele zborului au fost puse, lumea intreaga s-a schimbat. Iar de-a lungul anilor, industria aviatica a cunoscut o evolutie impresionanta, reusind sa ne aduca in fata unele dintre cele mai rapide avioane supersonice pe care inainte cu un secol nici macar nu ni le puteam imagina posibile. Schimbarile principale au aparut in decursul celui [&8230;].

Cum scapi de astenia de primavara fara pastile. Buruienile din curtea bunicii, cele mai ieftine si eficiente remedii

Primavara a venit pentru multi dintre noi cu o senzatie de oboseala side slabiciune, pusa de specialisti pe seama adaptarii organismului laconditiile noului sezon. Chiar daca e catalogata drept fireasca, nu eobligatoriu s-o luam ca atare, mai ales ca primavara ne ofera suficientde multe plante ca s-o combatem rapid. Busuiocul, roinita, urzicile si stevia sunt doar cateva dintre remediile cele mai ieftine si eficiente.

Italia, Spania si Franta - cele mai cautate destinatii externe de Paste

Cele mai cautate destinatii externe de catre turistii romani pentru vacanta de Paste sunt Italia, Spania si Franta, potrivit unui studiu realizat de motorul de cautare independent momondo. ro.

Trei regiuni din Romania au PIB pe cap de locuitor sub 50%din media UE. Regiunea Nord-Est, printre cele mai sarace

Treiregiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media UniuniiEuropene, iar regiunea Nord-Est se afla in continuare intre cele mai sarace,dupa ce in anii trecuti era pe ultimul loc din UE, potrivit datelor aferenteanului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Unul din patru europeni cumpara online in fiecare saptamana: Romanii si polonezii fac cele mai putine achizitii online transfrontaliere - studiu

Unul din patru europeni cu acces la Internet a cumparat produse sau servicii online cel putin o data pe saptamana in anul 2016, cele mai multe achizitii transfrontaliere fiind inregistrate in Austria si Irlanda, iar cele mai putine - in Polonia si Romania, arata un studiu Mastercard privind comertul electronic pan-european, efectuat in peste 20 de tari din Spatiul Economic European EEA). Imbracamintea si incaltamintea constituie cea mai populara categorie de produse achizitionate 48%), fiind urmata de bilete 34%), produse electronice 33%) si carti 31%).

Cele mai valoroase tranzactii din 2016: Preluarea Ursus si Timisoreana de catre Asahi si vanzarea pachetului majoritar la KMGI catre CEFC China

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o scadere usoara anul trecut, insa doua tranzactii s-au remarcat ca fiind printre cele mai mari din Europa Centrala si de Sud-Est: preluarea unor branduri de bere, printre care Ursus, Ciuc si Timisoreana, de catre grupul japonez Asahi, dar si vanzarea pachetului majoritar al KMG International catre CEFC China.

Cum a reusit Oradea sa ajunga orasul care ofera cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale si clinici de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unui studiu recent facut de platforma Storia. ro.

Targul de Carte si Muzica ii asteapta pe brasoveni cu noutati, lansari de carte si 70 de standuri cu cele mai noi aparitii editoriale

In cadrul acestei editii a targului cititorii vor avea parte de nu mai putin de douazeci de noutati editoriale, 70 de standuri de carti de la cele mai importante edituri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )