Libnet.ro
UNICEF

08:45

Zece cele mai rapide avioane supersonice din lume

Playtech Playtech,
Zece cele mai rapide avioane supersonice din lume

Odata ce bazele zborului au fost puse, lumea intreaga s-a schimbat. Iar de-a lungul anilor, industria aviatica a cunoscut o evolutie impresionanta, reusind sa ne aduca in fata unele dintre cele mai rapide avioane supersonice pe care inainte cu un secol nici macar nu ni le puteam imagina posibile. Schimbarile principale au aparut in decursul celui [&8230;]. continuă pe Playtech

Cum a reusit Oradea sa ajunga orasul care ofera cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale si clinici de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unui studiu recent facut de platforma Storia. ro.

Cele mai spectaculoase circuite de Formula 1 din lume, unde se poate circula cu viteze ametitoare

Formula 1 atrage anual milioane de pasionati care vor sa vada masinile care demareaza, cu viteze ametitoare, pe pistele special amenajate denumite circuite. Iata mai jos cateva dintre cele mai spectaculoase circuite de F1 din lume.

Doua dintre cele mai vechi jocuri video din torrente apartin de Ubisoft

Pirate Bay e pe cale sa implineasca minunata varsta de 13 ani si, de-a lungul acestei perioade indelungate, a reusit sa mentina in viata doua jocuri Ubisoft. Cu toate ca nu este impresionant ca un site sa reziste si sa se afle online pentru o perioada atat de indelungata, mentinerea vie a unui torrent, de-a [].

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata, iar in aprilie incep testele

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani. Investitia estimata la 300 de milioane de euro, finantata din fonduri europene, va fi operationala in anul 2019, a declarat intr-un interviu pentru News. ro profesorul Nicolae Zamfir, directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) de la Magurele.

Fondatorul Amazon.com a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Ce avere are

Fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, a devenit miercuri al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cresterea averii sale cu 1,5 miliarde de dolari datorita avansului actiunilor companiei, relateaza Bloomberg.

Cele mai bune farse de 1 aprilie ale companiilor

Ca intotdeauna, companiile participa cu pacaleli in aceasta zi, iar mai jos avem lista cu cele mai bune farse de 1 aprilie pe care brandurile mari le-au facut. Cele mai bune farse de 1 aprilie de la companii straine Cu toate ca vorbim de branduri serioase in acest articol, trebuie sa tinem cont de faptul [&8230;].

Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in Cluj, Caras-Severin si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Istoria lui 1 aprilie, cu haz si cu necaz. Cele mai reusite fake news“ de Ziua Pacalelilor

Ziua Pacelelilor a devenit, de-a lungul anilor, si un prilejpentru ca mass-media sa descreteasca fruntile oamenilor. Pomii cu spaghete, povestea de dragoste dintre Margaret Thatcher si Mihail Gorbaciov si primul documentar cu pinguini zburatori – sunt cateva dintre cele mai cunoscute si senzationale stiri falseprezentate atat de serios.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )