Libnet.ro
UNICEF

22:45

Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Playtech Playtech,
Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, asa cum l-a numit Gabriela Firea, a fost inaugurat pe 19 septembrie 2020, la ora 07:00. Putini bucuresteni stiu, insa, care este istoria Pasajului Ciurel din Capitala. Istoria Pasajului Ciurel incepe in 2006 in anul 2006, Pasajul Ciurel aparea, pentru prima oara, . continuă pe Playtech

VIDEO Tataru a vizitat, impreuna cu Orban, terenul pe care va fi ridicat Spitalul Regional Iasi: Este cel mai avansat, se afla la faza de proiect

Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect, la verificatori de proiecte, a afirmat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Reteta de tort diplomat cu visine. Cel mai savuros desert, usor de preparat

Vechiul tort diplomat inca face furori in randul gurmanzilor. Ai invitati si nu stii ce ar fi pe placul tuturor? Tortul acesta cu visine va fi mancat pe saturate, este usor de preparat si oricand alegerea potrivita. Reteta de tort diplomat cu visine. Secretul pentru cel mai bun desert Sezonul visinelor aduce in prim-plan cele .

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP.

Cel mai tanar echipaj de raliuri din Romania. Cei doi frati reusesc sa impresioneze publicul de fiecare data

Doi frati, campioni nationali juniori la raliuri, isi propun sa scrie istorie. Francesca si Norbert Maior, in varsta de 20 si 22 de ani, sunt cel mai tanar echipaj din Campionatul National de Raliuri a Romaniei, reusind sa impresioneze publicul de fiecare data.

Cel mai bogat roman, seful UiPath: inceputul in afaceri in Romania a fost foarte deprimant. Antreprenorii tineri din IT ar putea sa se inspire de la Halep si Nastase

Fondatorul unicornului romanesc UiPath, Daniel Dines, considerat si cel mai bogat roman, a povestit marti, in cadrul unei conferinte, de ce crearea unei afaceri in Romania a fost extrem de dificila si chiar deprimanta, dar cum stilul haotic de aici l-a si ajutat pe alocuri. Mare fan al jucatorului de tenis Roger Federer, Dines crede ca si IT-ul romanesc ar trebui sa invete de la modele din tenis, unde Romania a demonstrat deja ca poate fi numarul unu mondial.

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )