Libnet.ro
UNICEF

21:45

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului. continuă pe Wall-Street Ro

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

Cele mai spectaculoase piscine din lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta intr-o destinatie indepartata precum Bali, Thailanda sau Malaezia, fie ca visezi la o destinatie ceva mai la indemana, precum Grecia sau Italia, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Era una din cele mai frumoase femei din America. Acum, daca o vezi zici ca e Halloween in fiecare zi. Transformarea e socanta

A fost una dintre cele mai frumoase femei si a cunoscut succesul in America. insa acum a devenit pur si simplu obsedata de felul in care arata si a facut din vizitele la medicul estetician un obicei. Pielea.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Mai multe strazi din Bucuresti raman fara curent electric in noaptea aceasta

Enel anunta intreruperea curentului electric in mai multe zone din Capitala, din cauza lucrarilor de modernizare si reabilitare a retelei de distributie.

Cele mai frumoase plaje din Creta

Insula Creta este o zeita a marilor in aceasta parte a Mediteranei, binecuvantata cu frumuseti naturale si cu o istorie extraordinara, cu locuri pline de viata dar si zone linistite. Daca ai petrecut o.

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat cele mai mici temperaturi din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea, conform Mediafax .

Londra transforma inca doua strazi rutiere in alei pietonale

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London vor fi inchise traficului rutier, in cadrul unui proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului local, care vrea sa incurajeze traficul pietonal si sa.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )