Libnet.ro
UNICEF

13:30

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Antena3 Antena3,
SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c. continuă pe Antena3

(P) La Bucuresti va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei

Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, Asociatia Initiativa pentru Fericire va organiza prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei. Cu 4 speakeri internationali si alti 5 romani, Conferinta doreste sa prezinte unele.

Unul din cele mai vechi coruri din Romania concerteaza sambata la Peles

In sala de muzica a Castelului Peles vor rasuna lucrari ale unor compozitori din secolele XVII XIX, in interpretarea unuia dintre cele mai vechi ansambluri vocale din Romania, Corul Bisericii Evanghelice Cetate din Cisnadie.

Era una din cele mai frumoase femei din America. Acum, daca o vezi zici ca e Halloween in fiecare zi. Transformarea e socanta

A fost una dintre cele mai frumoase femei si a cunoscut succesul in America. insa acum a devenit pur si simplu obsedata de felul in care arata si a facut din vizitele la medicul estetician un obicei. Pielea.

Procurorii si magistratii au luat lectii despre inselaciunile din piata de capital

Procurorii DIICOT si magistratii au primit lectii despre bursa, dar si despre inselaciunile care pot avea loc pe piata de capital, in cadrul unui curs de formare desfasurat, ieri, la Institutul National al Magistraturii, sustinut de Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital.

Ponta, despre seismele din Galati: Monitorizam, dar nu exista un precedent in Romania

Premierul Ponta, a declarat, joi, ca seismele din zona Galati sunt monitorizate cu toti specialistii aflati la dispozitie, iar Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )