Libnet.ro
UNICEF

07:00

Istorii controversate ale celor mai cunoscute tablouri din lume: Gioconda a fost atacata cu pietre de un vizitator

Adevărul Adevărul,
Istorii controversate ale celor mai cunoscute tablouri din lume: Gioconda a fost atacata cu pietre de un vizitator

Cele mai cunoscute picturi din intreaga istorie a artei plastice ascund in spatele panzelor legende cu adevarat controversate, pe care prea putini dintre noi le cunosc. continuă pe Adevărul

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai curate orase din Romania, intr-un clasament intocmit de platforma de imobiliare storia. ro. Bucurestiul se afla abia pe locul 23 in topul celor mai curate orase, in timp ce Resita, Calarasi si Braila sunt orasele cu cel mai scazut nivel de curatenie, arata acelasi clasament.

Topul celor mai populare si frumoase obiective turistice din toata lumea, votate de turisti pe TripAdvisor

Turistii au votat cele mai populare destinatii din toata lumea. Topul a fost realizat de TripAdvisor, site-ul de planificare a calatoriilor.

Rise Project: Privatizarea Capitalei. Cine se afla in spatele celor retrocedarilor a mai multor terenuri din Sectorul 6

Mai multe terenuri din Sectorul 6 al Capitalei au fost retrocedate suspect, intrand pe mana lui Ilie Potecaru, un afacerist cu puternice conexiuni la nivelul administratiei locale, informeaza jurnalistii Rise Project.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan, in DOLIU! A MURIT cea mai importanta persoana din VIATA lui (FOTO)

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan trecepe prin momente tragice. Cea mai importanta persoana din viata lui, tatal, a murit noaptea trecuta tatal, dupa o batalie crunta cu cancerul. El pe contul sau de.

Mii de locatari nu mai pot iesi din bloc fara sa incalce o proprietate privata

Locatarii din trei blocuri din Ramnicu Valcea nu vor mai putea iesi din case decat prin incalcarea proprietatii privata, in urma unei decizii a judecatoriei din oras, prin care o.

Castigatori Billboard Music Awards 2017: Drake, numar-record de trofee. Lista completa a celor mai buni cantareti

Rapperul canadian Drake 30 de ani) este marele castigator al galei Billboard Music Awards, cu 13 trofee, reusind astfel sa depaseasca precedentul record detinut de cantareata britanica Adele, care a triumfat la 12 categorii la editia din 2012 a evenimentului.

Politic show: Deputatul Miron Ignat, in presa rusa: Romanii se spala in troaca!; A treia remaniere, marul discordiei dintre Grindeanu si Dragnea;Portretele celor mai influenti politicieni in viziunea lui Nastase

4 dati cand lui Firea nu i-a fost rusine sa cheltuiasca milioane de euro din bani publici. Daca nu o demoleaza, va incalca o hotarare a judecatorilor, ceea ce. Adrian Nastase: Guvernul Grindeanu este de nota 8, iar PSD are doi poli de putere. Fostul prim-ministru Adrian Nastase a sustinut duminica seara, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )