Libnet.ro
UNICEF

17:15

Italia ia in calcul sa puna Romania pe lista neagra, din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirus

B1 B1,
Italia ia in calcul sa puna Romania pe lista neagra, din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirus

Romania este pe punctul de a intra pe lista neagra a tarilor ai caror cetateni nu au voie sa intre pe teritoriul Italiei. Asta in contextul in care tara noastra inregistreaza, in ultimele saptamani, o. continuă pe B1

Romania, pe lista neagra si in Italia. Anuntul zilei in Peninsula: ce se intampla acum

Romania a intrat pe un drum cu sens unic. Suntem mai liberi, dar tot mai bolnavi, numarul infectarilor cu COVID-19 crescand cu 50%. Tara noastra devine un pericol pentru cei din jur, transmit italienii, care iau in calcul sa puna bariere de netrecut intre noi si ei, scrie La Repubblica. Focare in Balcani, scriu italienii.

Belgia a inclus Romania pe lista statelor din zonaportocalie. Ce trebuie sa stie cei care vor sa calatoreasca in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii atentioneaza pe cei care vor sa calatoreasca in Belgia ca Romania a fost inclusa in zona portocalie, iar autoritatile belgiene pot stabili masuri specifice si recomanda vigilenta crescuta.

Austria interzice cursele aeriene directe din Romania, incepand de joi, din cauza COVID-19

Austria va interzice incepand de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, printre care Romania si toate tarile din Balcanii de Vest, conform unui ordin al ministrului sanatatii, Rudolf Anschober, informeaza marti agentia APA.

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Il Giornale: Covid-19, din Balcani si pana in Mediterana, Italia este asediata Romania ar putea intra pe lista neagra

Dupa trei luni de lockdown si sacrificii uriase, Italia a reusit sa aplatizeze curba epidemiologica a coronavirusului. Unitatile de terapie intensiva, pana recent luate cu asalt de pacienti in stare critica, s-au golit in cele din urma. Numarul infectiilor a scazut, iar cel al deceselor a fost redus la minimum, scrie Il Giornale, preluat de Rador.

Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut anul trecut pentru prima oara in 6 ani sub nivelul de 14%, ceea ce a insemnat venituri bugetare mai mari din taxarea tigaretelor.

Zboruri suspendate pana la finalul lunii iulie din cauza riscului de infectare cu COVID-19

Zborurile dintre Sibiu si Viena sunt suspendate pana pe data de 31 iulie, au anuntat reprezentantii Aeroportului International Sibiu. Decizia a fost luata dupa ce capitala Austriei a actualizat lista cu tarile cu risc ridicat de infectare cu coronavirus, printre care se afla si Romania.

Wizz Air suspenda toate rutele dintre Republica Moldova si Italia, pana pe 31 iulie

Wizz Air suspenda toate rutele sale dintre Republica Moldova si Italia pana pe 31 iulie inclusiv, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile italiene pentru toate zborurile spre Republica Moldova, anunta compania aeriana intr-un comunicat de presa, citat de IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )