Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut anul trecut pentru prima oara in 6 ani sub nivelul de 14%, ceea ce a insemnat venituri bugetare mai mari din taxarea tigaretelor. continuă pe Ziarul Bursa

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro din cauza taierilor ilegale de pensii

Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro catre pensionarii ale caror pensii au fost taiate in timpul crizei financiare care a lovit tara in ultimul deceniu, arata o sinteza a unei hotarari a Consiliului de Stat, relateaza Reuters.

IMM Invest a depasit 10 miliarde lei, in numai doua luni. Programul a intrat in a patra faza de implementare

Numarul de credite aprobate de cei 21 de finantatori participanti la programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii IMM Invest a ajuns la 11. 589, iar volumul finantarii garantate este de peste 10,22 miliarde lei, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii S.

Fondul de Garantare: Prin IMM Invest s-au acordat 10,22 miliarde lei in aproximativ doua luni

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM SA-IFN) a anuntat luni ca IMM Invest a intrat in faza a patra de implementare, plata ajutorului de stat, iar prin program s-au acordat 10,22 miliarde lei in aproximativ doua luni, ceea ce inseamna o crestere a creditului bancar catre companii de 34 de ori peste media lunara a creditelor acordate in ultimul deceniu. Platile deja facute se ridica la 16,06 milioane lei, informeaza News. ro.

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Detaliile imprumutului de 3,3 miliarde dolari din 7 iulie. Asiaticii au fost interesati de emisiunea pe 30 de ani

Romania a atras 3,3 miliarde dolari americani de pe pietele externe de capital, pe data de 7 iulie. Potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP) valoarea cupoanelor de plata 3% pentru 10 ani lung si 4% pentru 30 ani lung), este net inferioara cupoanelor aferente tranzactiilor in USD efectuate in anii anteriori 2018 cupon de 5. 125% pentru 30 ani), 2014 cupon de 4,875% pentru 10 ani si 6,125% pentru 30 ani), 2013 cupon de 4,375% pentru 10 ani) si 2012 cupon de 6,750% pentru 10 ani).

Italia ia in calcul sa puna Romania pe lista neagra, din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirus

Romania este pe punctul de a intra pe lista neagra a tarilor ai caror cetateni nu au voie sa intre pe teritoriul Italiei. Asta in contextul in care tara noastra inregistreaza, in ultimele saptamani, o.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Romania, izolata din cauza Covid-19. 20 de state ne-au impus restrictii sau au conditionat accesul romanilor

20 de state europene, dintre care 14 membre UE, au introdus restrictii sau le-au conditionat accesul cetatenilor romani. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri noi din Romania ar putea determina si alte state sa ia masuri impotriva romanilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )