Libnet.ro
UNICEF

23:00

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI CHINEZ: Oficiali iranieni au cerut suspendarea adunarilor religioase din Qom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI CHINEZ: Oficiali iranieni au cerut suspendarea adunarilor religioase din Qom

Oficiali iranieni din domeniul sanatatii au cerut ca adunarile religioase din Qom sa fie suspendate, dupa ce alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus in orasul sfant in care doi oameni au murit de aceasta boala in aceasta saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

CM 2022, preliminarii: Nationala Chinei va juca doua meciuri in Thailanda, fara public, din cauza coronavirusului

Nationala de fotbal a Chinei va juca doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 in Thailanda, fara public, decizie luata ca urmare a raspandirii noului coronavirus, a anuntat federatia chineza, potrivit AFP.

Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numarul imbolnavirilor a crescut

Provincia Hubei din China a inregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infectii cu noul coronavirus COVID-19, a transmis, vineri, comisia de sanatate a provinciei, citata de Reuters. Coronavirus: Prima victima confirmata in Coreea de Sud. O femeie de 61 de ani, membra a sectei crestine Biserica Shincheonji a lui Isus, nestiind ca a contractat boala, este suspectata ca a contaminat singura aproximativ 40 de persoane, in special prin participarea la slujbele religioase.

Economia Japoniei este in pericol de recesiune din cauza coronavirusului

Economia Japoniei a consemnat in trimestrul incheiat in decembrie cea mai mare scadere din ultimii s.

Doi pasageri de pe vasul Diamond Princess, unde sunt si romani, au murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul face in continuare ravagii printre pasagerii navei de croaziera Diamond Princess.

Iranienii suspenda adunarile religioase din orasul Qom din cauza coronavirusului

Oficiali iranieni din domeniul sanatatii au cerut ca adunarile religioase din Qom sa fie suspendate, dupa ce alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus in orasul sfant in care doi oameni au murit de aceasta boala in aceasta saptamana, a relatat joi agentia ISNA, transmite Reuters.

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si .

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )