Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari

In luna iulie a acestui an, printr-un nou proiect de lege, numarul 1492020, cei ce stau la bloc si doresc inchiderea balcoanelor de la parter, vor trebui sa respecte reguli noi. in caz contrar exista riscul unor amenzi consistente. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari Potrivit documentului . continuă pe Playtech

Atentie, romani: sunt vizati toti cei care au card si cont bancar. Greseala fatala care te lasa fara bani

Chiar daca la nivel european stam foarte bine cand vine vorba de fraude bancare, sunt romani care pot pierde enorm de multi bani daca nu sunt atenti. Un anunt recent al DIICOT atrage atentia.

Atentie, romani! Alimentele astea te fac mai inteligent. Ce trebuie sa mananci zilnic pentru sanatatea creierului tau

A manca bine este bine atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru cea fizica. Dar ce alimente sunt deosebit de importante pentru a va mentine substanta gri fericita si sanatoasa? Ramane sa descoperim impreuna, in randurile ce urmeaza. Alimentele astea te fac mai inteligent Indiferent daca doriti sa va optimizati nutritia in timpul sezonului .

Atentie, romani! Pericolul nestiut din alimente si din apa. Ce nu e bine sa consumam, sub nicio forma

Pericolul din alimente si din apa de care ar trebui sa fie constienti toti romanii. Ce trebuie si ce nu trebuie sa consumam? Pericolul nevazut din alimente si din apa Romanii trebuie sa fie din ce in ce mai atenti la alimentatie, mai cu seama ca fructele, legumele si carnea nu mai sunt alimente atat .

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

Atentie, romani! Ce se intampla cu pielea voastra daca stati prea mult timp in fata ecranelor digitale

Din cauza pandemiei de coronavirus, multi dintre noi lucram de acasa sau studiem online, iar asta inseamna mai mult timp petrecut in fata ecranelor digitale. De asemenea, statul pe telefon afecteaza memoria, concentratia, vazul si da dureri de spate si de gat. Iar mai nou, cercetatorii au observat ca afecteaza, in plus, si pielea. Ce .

Costel Alexe: Prin stimulentul propus pentru profesori, PSD vrea sa creeze perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul Nu putem sa consideram mita faptul ca dascalii ar primi un stimulent (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca PSD incearca sa le creeze romanilor perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul, registru in care a incadrat si propunerea social-democratilor privind.

Marcel Ciolacu, reactie exploziva dupa recordul de decese cauzate de COVID-19: Toti tradatorii, toti fripturistii care au tinut acest Guvern in viata sunt raspunzatori!

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia Romaniei nu se imbunatateste, numarul cazurilor de imbolnaviri fiind in continua crestere. in ultimele 24 de ore, in Romania s-au inregistrat 1. 053 de cazuri noi si un record de 60 de decese. in urma cifrelor alarmante, presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj exploziv pe un cont .

Surpriza de proportii la Banca Transilvania: toti clientii care au cont bancar trebuie sa afle

Trei banci din Romania au castigat cumulativ 54% din profitul intregului sistem bancar in semestrul intai al anului financiar 2020. Castigul cumulat net al celor mai mari 10 banci in.

Radu Banciu: Copiii romani, printre cei mai fericiti in lume, dar si penultimii la citire si matematica. Acolo unde mizeria e cat casa si prostia a umplut tot vazduhul, acolo fericirea e pura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un studiu UNICEF potrivit caruia 85% dintre copiii romani cu varste de 15 ani sunt multumiti de viata lor. Asta ne plaseaza pe locul.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )