Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: peste 30.000 de decese din cauza noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Italia: peste 30.000 de decese din cauza noului coronavirus

Cu 243 de decese in ultimele 24 de ore, Italia depasteste un nou prag. Mai mult de 30. 000 de victime au fost inregistrate de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica. continuă pe Adevărul

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

Seful diplomatiei americane: China, vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata, relateaza Reuters.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Italia depaseste pragul de 30.000 de decese din cauza coronavirusului

Cu 243 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, Italia depasteste pragul de 30. 000 de morti de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica.

Coronavirus. Bilant ingrijorator in SUA: aproape 2.500 de morti in ultimele 24 de ore

Statele Unite au inregistrat 2. 448 de decese din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, iar bilantul epidemiei covid-19 a crescut la peste 75. 500 de morti, a anuntat Universitatea Johns Hopkins, relateaza AFP.

inca 25 de decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 923

Grupul de Comunicare Strategica anunta noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Prima zi fara decese din cauza COVID-19 in Romania, decalata cu trei saptamani de catre institutul american IHME

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME), din cadrul University of Washington a decalat cu trei saptamani previziunea privind data in care in Romania ar urma sa nu mai aiba lo.

Horatiu Moldovan, secretar de stat: Sunt raportate multe decese din cauza Covid la pacienti care mor din alta cauza

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan da de inteles ca bilantul oficial din Romania al deceselor Covid-19 nu reflecta cu acuratete realitatea, intrucat multe dintre persoanele cu comorbiditati, diagnosticate si cu SARS-CoV-2, erau deja intr-o stare atat de grava din cauza bolilor cronice de care sufereau, incat nu se poate spune cu exactitate daca au murit din cauza noului coronavirus.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 864

Alte sase persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 864, potrivit unei informari difuzate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

inca 13 decese din cauza COVID-19. Cea mai tanara victima, un barbat de 31 de ani

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, inca 13 decese din cauza coronavirusului la nivel national. Bilantul creste astfel la 854.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )