Libnet.ro
UNICEF

18:00

iti place mirosul de benzina? Iata care este motivul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea

Playtech Playtech,
iti place mirosul de benzina? Iata care este motivul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea

Anumite miresme sunt combinate pentru a se obtine cele mai rafinate parfumuri. insa exista mai multe mirosuri, cel putin ciudate, pentru care multi au o anume slabiciune, fara sa fie neaparat arome sofisticate. iti place mirosul de benzina? Iata care este motivul Fie ca vorbim de mirosul de vopsea, mirosul de benzina sau de acetona. continuă pe Playtech

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii! Care este motivul ministrului

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii pentru ca, spune ministrul, aceasta institutie nu poate fi reformata prin decizii punctuale.

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

Romanul care este implicat in decesul a zeci de persoane. Ce s-a intamplat, cu adevarat

Un roman este implicat intr-un cazul cutremurator al camionului mortii. Acesta se face vinovat pentru decesul a zeci de persoane. Cum s-a petrecut tragedia? Barbatul si-a recunoscut vinovatia. Camionul mortii: Roman implicat in decesul a zeci de persoane. Barbatul a pledat vinovat Gheorghe Nica si-a recunoscut azi, 7 octombrie, vinovatia partiala in legatura cu decezul .

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

Ce se intampla daca avem gripa si COVID in acelasi timp! Medicii ne spun care este marele pericol

Medicul Adrian Marinescu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care este diferenta dintre o raceala, o gripa si infectia cu COVID-19, dar si cat este de periculoasa situatia in care am avea si coronavirus si gripa in acelasi timp.

A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Raluca 38 de ani) si Walter Zenga 60 de ani) divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Si 17 de cand s-au cunoscut. Antrenorul care a pregatit-o ultima data pe Cagliari a confirmat informatia oferita in ultimele zile de presa. Italianul spune ca ruptura s-a produs cu mai mult timp in urma si ca actele de .

Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Batalia dintre Spotify si Apple Music continua. Cele doua servicii de muzica adauga deseori caracteristici aparent inspirate de concurenta lor. Cea mai recenta este cautarea dupa versuri.

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

Compania Apple va lansa iPhone 12. Care este data la care va aparea pe piata

Apple va organiza, pe 13 octombrie, un eveniment, la ora 20, sub sloganul Hi, Speed, la care se preconizeaza ca nu poate avea alti subiecti principali decat smartphone-urile seriei iPhone 12. Apple va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )