Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Playtech Playtech,
Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a . continuă pe Playtech

Cum se face cel mai bun pilaf. Iese mereu perfect, daca esti atent la acest detaliu

Poate sa para cel mai simplu lucru din lume, dar cu toate acestea, pregatirea orezului poate sa dea chiar multe batai de cap unora dintre noi. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta caci orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este chiar imposibil de obtinut. Cum se face cel mai bun pilaf Iata .

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Cel mai bun telefon ieftin, oficial: ce minuni face Poco C3 la doar 100 de dolari

Poco este brandul de telefoane ieftine din cadrul Xiaomi, iar compania tocmai a dezvaluit unul dintre cele mai atragatoare gadgeturi accesibile din 2020. Dupa mai multe teasere si speculatii,.

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

VIDEO Cel mai scump telefon, intr-un test brutal: cum rezista Galaxy Z Fold 2 in lumea reala

Cu un pret de achizitie de aproximativ 10. 000 de lei, Galaxy Z Fold 2 de la Samsung este cel mai scump smartphone al momentului. Din acest motiv, nivelul sau de rezistenta este mai important ca.

CORONAVIRUS |China si Germania sunt tarile care au gestionat cel mai bine pandemia de COVID-19

In urma unui sondaj realizat de Institutul Barcelona pentru Sanatate Globala ISGlobal) in 19 tari se arata ca tara de unde a plecat noul coronavirus, China, a gestionat cel mai bine pandemia, iar Germania se.

iti place mirosul de benzina? Iata care este motivul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea

Anumite miresme sunt combinate pentru a se obtine cele mai rafinate parfumuri. insa exista mai multe mirosuri, cel putin ciudate, pentru care multi au o anume slabiciune, fara sa fie neaparat arome sofisticate. iti place mirosul de benzina? Iata care este motivul Fie ca vorbim de mirosul de vopsea, mirosul de benzina sau de acetona.

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport .

Cel mai discret miliardar de pe planeta e poreclit fantoma. Ce afaceri are in Romania

Unul dintre cei mai bogati oameni de pe Pamant este atat de discret incat este poreclit fantoma. Cine este acesta si ce afaceri controleaza misteriosul miliardar in tara noastra. Cel mai discret miliardar de pe planeta. Ce afaceri are in Romania Presa din Germania l-a numit fantoma, Dieter Schwarz este a 36-ea cea mai bogata .

Ce se intampla daca pui usturoi sub perna. Vei vedea schimbarea din timpul somnului, in cel mai scurt timp

Usturoiul este un condiment extraordinar daca vrei sa dai un gust minunat mancarii tale, insa planta nu este buna doar in bucatarie, ci si in dormitor. Ce se intampla daca pui un catel de usturoi sub perna? Ce se intampla daca pui usturoi sub perna Din punct de vedere istoric, usturoiul a avut mai multe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )