Libnet.ro
UNICEF

23:30

ITP 2020. Cat costa din acest an sa faci revizia masinii

Playtech Playtech,
ITP 2020. Cat costa din acest an sa faci revizia masinii

Toti soferii se lovesc de ITP o data sau la doi ani, in functie de vechimea masinii pe care o detin. Astfel, ar fi bine ca orice proprietar de masina sa stie cat costa efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice. Mai jos aveti disponibil taxele si tarifele RAR pentru anul in curs. Cat costa in . continuă pe Playtech

Cat costa, de fapt, un telefon ieftin? Dar unul scump? Explicatii de la un director din industrie

OnePlus vrea sa revina pe piata cu un telefon mai ieftin. Samsung, Huawei, Oppo si alti producatori sunt deja acolo, fiecare cu cote insemnate din piata. Apple, de asemenea, ofera modele.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Procurorul general, dupa ce DIICOT a clasat partial dosarul 10 august: inteleg emotia suscitata Toate actele din acest dosar vor fi cantarite in cadrul controlului ierarhic

Procurorul general Gabriela Scutea a reactionat miercuri in cazul dosarului 10 august, clasat partial de DIICOT, care i-a scos de sub urmarire penala pe sefii jandarmeriei. Scutea a sustinut ca toate actele procedurale din acest dosar vor fi cantarite in cadrul controlului ierarhic, fara a spune insa concret daca va verifica acest dosar. Haideti sa citim cu totii cele 235 de pagini ale dosarului, a afirmat Scutea.

Bani in plus de la Stat. Ce romani vor primi 500 de lei in fiecare luna, incepand din acest moment

Veste buna pentru unii romani! O categorie de cetateni vor primi de la stat suma de 500 de lei in fiecare luna. Despre cine este vorba si care a fost anuntul oficialilor? Bani de la stat pentru unii romani Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede ca urmasii victimelor regimului comunist sa primeasca o .

Plangeri in crestere la ANCOM, in prima jumatate din acest an: 15% din cele peste 2.400 de reclamatii au vizat stiri false despre COVID-19

Peste 360 de reclamatii privind stiri false despre pandemia de COVID-19 au fost transmise catre autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) in primele sase luni din acest an, in contextul atributiilor pe care le-a avut institutia condusa de Sorin Grindeanu pe perioada starii de urgenta. Practic, dupa analiza Grupului de Comunicare Strategica si la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne MAI), presedintele ANCOM emitea o decizie prin care obliga furnizorii de internet sa blocheze site-urile acuzate ca ar raspandi dezinformari si fake news despre coronavirus.

Cat costa nepurtarea mastii. Zeci de persoane si patroni de restaurante, amendati intr-o seara

Politistii, jandarmii si personalul cu atributii de control din mai multe institutii au continuat ofensiva sambata, 11 iulie 2020, aplicand sanctiuni atat persoanelor fizice, cat si agentilor economici care incalca legislatia in vigoare.

Cat costa o vacanta pe litoralul romanesc. Preturile au sarit in aer!

Hotelierii de la malul marii cresc din nou preturile pentru a recupera cat mai mult din pierderile acestui sezon. Anul acesta gradul de ocupare este cu 20% mai mic fata de 2019, cand la mijlocul lunii iulie litoralul era ocupat in proportie de 80%.

Regina Elisabeta a II-a si-a lansat propria marca de gin. Cat costa o sticla din batura favorita a acesteia (FOTO)

Regina Elisabeta a II-a este o mare iubitoare de gin, iar acum a scos la vanzare propria marca. Gin-ul reginei este realizat din frunzele care se gasesc in curtile de la Palatul Buckingham. Ideea comercializarii un.

De ce a crescut numarul de COVID si cat mai dureaza acest varf. Ce spune dr. Molnar Geza despre revenirea la starea de urgenta

Acest al doilea varf al epidemiei de coronavirus va fi depasit, cel mai probabil, in doua saptamani, atunci cand vom intra, din nou, pe un trend descendent, iar starea de urgenta nu prea si are rostul, este de parere epidemiologul Molnar Geza.

Cat costa testul de depistare a noului coronavirus, obligatoriu de maine la intrarea in Grecia

Odata cu cresterea numarului de cazuri dse coronavirus, Grecia a impus noi restrictii pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele pe teritoriul elen, una dintre acestea fiind obligatia de a prezenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )