Libnet.ro
UNICEF

09:00

ITP anual, din 2018, pentru masinile mai vechi de 12 ani. Aproape 60% din parcul auto national este vizat de masura

Hotnews Hotnews,
 ITP anual, din 2018, pentru masinile mai vechi de 12 ani. Aproape 60% din parcul auto national este vizat de masura

Inspectia Tehnica Periodica ITP) pentru masinile mai vechi de 12 ani se va face anual, incepand din 2018, a declarat pentru 0-100. ro George Adrian Dinca, directorul Registrului Auto Roman RAR). Scopul principal este cresterea sigurantei rutiere si a calitatii parcului national de automobile. Circa 60% din acesta este vizat de masura si presupune cheltuieli anuale de peste circa 100 milioane euro, cumulat, pentru proprietarii acestor masini. continuă pe Hotnews

Veste proasta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani

Veste neplacuta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani. George Dinca, directorul general al Registrului Auto Roman, a declarat pentru Capital ca institutia pe care o conduce vizeaza.

Sistemul de impozitare, dat peste cap. Cum vrea Ministerul Finantelor sa ii taxeze pe romani din 2018

Sistemul de impozitare, dat peste cap. Cum vrea Ministerul Finantelor sa ii taxeze pe romani din 2018 .

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro.

VIDEO Spartak Moscova - Zenit 2-1/ Echipa lui Mircea Lucescu a iesit din lupta pentru titlu

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-1, de liderul Spartak Moscova, intr-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Rusiei. In urma acestei infrangeri, Zenit a coborat pe locul trei in clasament si si-a anulat orice sansa de a mai castiga titlul.

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )