Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste proasta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani

Veste neplacuta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani. George Dinca, directorul general al Registrului Auto Roman, a declarat pentru Capital ca institutia pe care o conduce vizeaza. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru soferi: Cand vor fi restituiti banii pentru taxa auto

Autoritatile nu au vesti bune pentru soferi. Statul trebuie sa restituiasca taxa auto, insa acest proces este unul incert, intrucat banii nu mai pot fi dati inapoi. Reprezentantii.

ITP anual, din 2018, pentru masinile mai vechi de 12 ani. Aproape 60% din parcul auto national este vizat de masura

Inspectia Tehnica Periodica ITP) pentru masinile mai vechi de 12 ani se va face anual, incepand din 2018, a declarat pentru 0-100. ro George Adrian Dinca, directorul Registrului Auto Roman RAR). Scopul principal este cresterea sigurantei rutiere si a calitatii parcului national de automobile. Circa 60% din acesta este vizat de masura si presupune cheltuieli anuale de peste circa 100 milioane euro, cumulat, pentru proprietarii acestor masini.

Romanii fac tot mai multe economii. Se cazeaza la bunici, rude sau prieteni atunci cand merg in vacanta

Romanii nu isi mai permit sa plsateasca si cazarea atunci cand merg in vacante, o demonstreaza un studiu al Institutului National de Statistica, potrivit libertatea. ro. Asa ca cei.

Grindeanu: Azi e o zi proasta pentru toti apostolii austeritatii. Ce anunt a facut premierul

In primele trei luni a fost inregistrat un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB, a anuntat premierul Sorin Grindeanu, care a citat date ale Ministerului de Finante. Acesta a.

Veste trista pentru Sarapova: Asta e Grand Slam, nu casting! N-are ce cauta

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a afirmat ca oficialii de la Roland Garros nu pot invita la turneu o persoana care a consumat substante interzise, avand in vedere.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Despagubire URIASA pentru tanara care a cazut de la 1000 de metri fara parasuta

O adolescenta din Texas care s-a prabusit de la 1. 000 de metri, intr-un accident de parasutism, a castigat in instanta compensatii de 760. 000 de dolari. Makenzie Wethington a suferit grave.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )