Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet. continuă pe Hotnews

Sorin Ovidiu Vintu, intrebat daca are regrete privind pagubitii FNI: Nici macar o clipa. A fost o operatiune a statului roman (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu in exclusivitate acordat Sorinei Matei ca nu are niciun regret prind romanii care au suferit din cauza FNI si a prezentat cum de fapt prabusirea fondului a fost o op.

Liviu Dragnea: Discursul de la congres nu are nicio legatura cu candidatura la presedintie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca discursul sau de la Congresul extraordinar al partidului nu are nicio legatura cu o eventuala candidatura a sa la presedintie, pentru ca, deocamdata,.

Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Bat clopote de nunta pentru Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase. in ziua in care a primit uralele de sustinere ale liderilor din teritoriu, presedintele PSD a anuntat ca va face, cat de curand, pasul.

Liviu Dragnea i-a intrebat pe participantii Congresului extraordinar daca vor ca el sa mai fie presedinte PSD. Cum a reactionat intreaga sala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa. La finalul unui discurs de peste.

Liviu Dragnea A FACUT ANUNTUL: Ce se va intampla cu legile justitiei si cu modificarile la codurile penale

Liviu Dragnea a anuntat sambata ca, pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate. Asa cum spus si anul trecut, pana la.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Cand va trece Romania la moneda euro. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Congresul PSD a votat pentru adoptarea monedei euro pana in 2024. Liviu Dragnea a declaratca acesta este un pas obligatoriu pentru ca Romania sa poata sta la masa bogatilor. Vreau sa lansam si.

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in.

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )