Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iubitul Alexandrei Macesanu va fi audiat din nou la DIICOT

Antena3 Antena3,
Iubitul Alexandrei Macesanu va fi audiat din nou la DIICOT

Iubitul Alexandrei Macesanu va fi audiat la DIICOT. Avocatul familiei fetei care ar fi fost arsa in butoi de Gheorghe Dinca a facut cererea, iar procurorii DIICOT au acceptat. Avocatul familiei Macesanu. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Macesanu, marturii socante: Eu nu cred ca este moarta

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ca nu a fost anuntat ca urmeaza sa fie audiat in cazul Caracal. De asemenea, tanarul e de parere ca Alexandra nu este moarta. Ar trebui sa ma audieze ca sa.

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga.

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi.

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

Noi detalii in CAZUL CARACAL. Prima reactie a iubitului Alexandrei Macesanu, dupa ce familia fetei a cerut DIICOT sa fie audiat

Un nou detaliu in ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Macesanu, Aurel Moldovan, a cerut, vineri, procurorilor DIICOTaudierea iubitului Alexandrei pentru a afla ce a discutat acesta cu tanara inainte sa.

Si daca Bucurestiul pierde din nou razboiul cu gunoaiele, pe mana primarilor sai?

Bucurestiul are trei gropi de gunoi: Vidra, Glina si Chiajna-Rudeni. Glina s-a inchis si, in orice caz, toate trei functionau fara autorizatie integrata de mediu. Groapa de deseuri de la Glina, operata de ECOREC, a ramas din 1 iunie 2017 fara autorizatia integrata de mediu AIM) 57, emisa la 1 iunie 2007 si revizuita in 4 iunie 2008. 1 Totusi, dupa principiul hai ca merge si asa, mai ales ca ECOREC facea bani frumosi din depozitarea gunoiului la Glina, inca un an aproape s-au mai depozitat acolo deseuri, pentru ca amenzile pe care le dadea Garda de Mediu erau modice raportat la cifra de afaceri), adica undeva in jurul catorva zeci de mii de lei.

BREXIT. Iesirea Marii Britanii din UE ar putea fi amanata din nou, potrivit oficialilor europeni

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata din nou, in lipsa unui acord care sa reglementeze demersul pana spre sfarsitul lunii octombrie, au transmis oficialii UE.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cel mai urat cadou de ziua ei. Simona Halep se accidenteaza din nou pe taram asiatic, iar finalul de an e pus sub semnul intrebarii (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, s-a retras din turneul de la WTA Wuhan, in partida cu Elena Rybakina, contand pentru faza optimilor de finala. Este al doilea an la rand cand romanca se accidenteaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )