Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Antena3 Antena3,
Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi. continuă pe Antena3

Legea politelor RCA se schimba, din cauza UE. in ce constau modificarile aduse de Ministerul de Finante

Se schimba legea politelor RCA, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Finantelor. Institutia vrea sa schimbe Legea 1322017, din cauza unor posibile sanctiuni pe care le-ar putea decide Comisia Europeana. Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, adica Legea 1322017.

Legea politelor RCA, schimbata de frica unei sanctiuni europene. Ce modificari a adus Ministerul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a elaborat un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, mai precis Legea 1322017, pentru a evita sanctiunile ce i-ar fi aplicate de Comisia Europeana.

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, in SUA. Alina Vidican, din nou in instanta

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite. Ea urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor americani, dupa ce a comis mai multe nereguli. Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite, dupa ce a incalcat de mai multe ori legislatia .

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Ozana Barabancea, din nou in costum de baie. Cum a reactionat Mihaela Radulescu atunci cand a vazut-o

Ozana Barabancea a fost unul dintre personajele cu greutate in showbiz-ul romanesc. Spun a fost pentru ca vedeta Antena 1 a slabit spectaculos, in ultimii doi ani, iar acum se poate lauda cu o silueta care nu poate trece neobservata. Asa s-a intamplat recent, cand Ozana s-a pozat in costum de baie, iar Mihaela Radulescu .

Alina Chivulescu sufera enorm dupa ce Dan Chisu a fost din nou diagnosticat cu cancer. Actrita din Fructul Oprit, de nerecunoscut

Anul acesta, Dan Chisu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oara. Vestea a indurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, sotia sa, pe fata careia se cunosc deja urmele suferintei. Actrita este mult mai abatuta si ingandurata, atunci cand iese in public, dupa cum se poate vedea in imaginile din galeria foto a .

Printul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliardarul Jeffrey Epstein

Printul Andrew al Marii Britanii este acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliarda.

Printul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu Jeffrey Epstein

Printul Andrew al Marii Britanii este acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliardarul american Jeffrey Epstein, de o femeie care a acordat un interviu postului de televiziune NBC, noteaza Guardian, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )