Libnet.ro
UNICEF

07:15

Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Andreea Balan: Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy

B1 B1,
Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Andreea Balan: Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy

O noua inclestare de dive pe scena mondena? in cadrul sectiunii Martea neagra cu Iulia Albu, criticul de moda a comentat fotografiile Andreei Balan de pe patul de spital, potrivit Stirescu. Nu ma . continuă pe B1

Iulia Albu o critica pe Andreea Balan pentru imaginile din spital: Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy FOTO

Criticul de moda si vedeta de televiziune Iulia Albu 37 de ani) a criticat-o dur pe cantareata Andreea Balan 34 de ani) pentru fotografiile photoshopate din spital, publicate dupa ce a nascut.

Iulia Albu, critici EXTREM DE DURE la adresa Andreei Balan! Ce noroc sa te trezesti dupa operatie machiata si in lenjerie sexy (FOTO)

Andreea Balan a avut niste probleme de sanatate foarte grave dupa ce a nascut al doilea sau copil. A suferit trei operatii si a trecut pe langa moarte.

George Burcea, atac violent la Iulia Albu, dupa ce a jignit-o pe Andreea Balan!

George Burcea, atac violent la Iulia Albu, dupa ce a jignit-o pe Andreea Balan! Citeste mai mult pespynews. ro .

Sotul Andreei Balan, mesaj dur pentru Iulia Albu si pentru cei care au criticat-o pe cantareata pentru pozele din spital: E OK, va scuza clasa sociala si politica

Actorul George Burcea 31 de ani), sotul Andreei Balan 34 de ani), a reactionat dupa ce criticul de moda Iulia Albu a taxat-o pe cantareata pentru fotografiile din spital.

SOC in showbiz! DIAGNOSTICUL CUMPLIT primit de Andreea Balan dupa ce A NASCUT! Este o situatie CRITICA

Andreea Balan se confrtunta cu mari probleme dupa ce a nascut cel de-al doilea copil. Dupa operatiile suferite, acum artista se confrunta si cu depresia.

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata!

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata. Citeste mai mult pe spynews. ro .

Andreea Balan s-a externat din spital. Cum se simte acum artista

Andreea Balan s-a externat dupa ce a fost supusa unei alte interventii chirurgicale. Artista se simte mai bine si le-a transmis fanilor ei un mesaj emotionant. Gata, dupa o saptamana de stat in spital,.

Dana Rogoz, deranjata de atitudinea unor mamici fata de Andreea Balan: Cand stii ca femeia era sa moara la nastere, pe tine te intereseaza daca alapteaza sau nu?

Actrita Dana Rogoz 33 de ani) a scris un text in care critica atitudinea unor persoane fata de cantareata Andreea Balan 34 de ani), care s-a confruntat cu numeroasele problemele de sanatate in ultima perioada.

Anunt SOC in showbiz despre Andreea Balan! S-a intamplat pe patul de SPITAL

Andreea Balan a marturisit, de pe patul de spital, ca ii este foarte dor de familia ei, in special ce fiica sa cea mica, Clara. Artista a publicat pe Instagram o poza cu sotul sau, George Burcea, si cele.

Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital

Andreea Balan a postat un mesaj emotionant chiar de pe patul de spital. E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )