Libnet.ro
UNICEF

16:01

Iulia Vantur, criticata dur pentru prestatia din pelicula O teri! Afla aici ce parere au criticii de film despre frumoasa blonda!

Devorator Monden Devorator Monden,
Iulia Vantur, criticata dur pentru prestatia din pelicula O teri! Afla aici ce parere au criticii de film despre frumoasa blonda!

Desi era cea mai asteptata productie indiana a anului, pelicula O teri s-a dovedit a fi o mare dezamagire pentru. continuă pe Devorator Monden

Dragos Anastasiu, Eurolines: Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania

Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania la modul general. Faptul ca se pregateste un act legislativ care sa limiteze efectul devastator prin returnarea a 4 centi este de salutat dar insuficient. Cei 3 centi plus diferenta pentru costurile legate de returnare ar trebui sa se regaseasca de IMEDIAT in preturile catre calatori, respectiv marfa pentru transportatori. Acest lucru nu va fi integral posibil pentru ca, de exemplu, la transportul international de persoane avem concurenta in zboruri. Ori kerosenul nu are nici macar TVA, ce sa mai vorbim de acciza. Prin urmare avem aici o problema concurentiala, a explicat pentru HotNews. ro Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Romania si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

Sahul, materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din toamna

Sahul va fi introdus, ca materie optionala, pentru elevii din clasele primare, incepand din aceasta toamna, potrivit MInisterului Educatiei Nationale MEN). in acest sens, ministrul Educatiei, Remus Pricopie,.

Putin a infiintat ministerul pentru Afacerile din Crimeea.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret pentru infiintarea ministerului pentru Afacerile din Crimeea, a declarat, luni, premierul Dimitri Medvedev, anunta ITAR-TASS. Intr-un alt decret, Putin l-a desemnat pe Oleg Savelyev ca seful acestui minister. Savelyev a fost anterior ministru adjunct al Dezvoltarii Economice. Este posibil sa se formeze un corp federal separat ca ramura a Executivului pentru a se ocupa de problemele din Crimeea si Sevastopol, a spus Medvedev.

Mihail Formuzal cere cetatenie rusa pentru gagauzii din R. Moldova care muncesc in Rusia.

Bascanul Gagauziei, Mihail Formuzal, si presedintele Adunarii Populare de la Comrat, Dmitri Constantinov, solicita simplificarea procedurilor pentru acordarea cetateniei ruse in cazul cetatenilor din autonomia gagauza aflati la munca in Rusia, relateaza IPN, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Cei doi reprezentanti din autonomia gagauza au trimis in acest sens o scrisoare presedintelui rus Vladimir Putin. Solicitarea intervine in contextul noilor reguli impuse de Moscova imigrantilor .

Sahul devine materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din septembrie

Sahul va fi materie optionala in scoli in invatamantul primar, incepand din anul scolar 2014-2015, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Disciplina se numeste Educatie prin sah si cei care vor alege acest optional vor invata regulile sahului si strategii de joc fie pe durata unui an scolar, fie pe durata a doi ani scolari. Ministrul Remus Pricopie a aprobat programele scolare pentru materia Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Descarca din articol programele scolare pentru Educatie prin sah si vezi ce vor invata copiii la aceasta materie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )