Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iulian, baietelul de opt ani disparut fara urma la Constanta, cautat de zeci de politisti, cu caini de urma

Antena3 Antena3,
Iulian, baietelul de opt ani disparut fara urma la Constanta, cautat de zeci de politisti, cu caini de urma

Zeci de politisti continua sa-l cautepe Iulian Alexandru Bitica, baietelul de opt ani disparut sambata din Pecineaga, judetul Constanta. Copiluldisparut din fata locuintei sale in timp ce. continuă pe Antena3

Constanta: Baiat de opt ani, disparut din fata locuintei

Un baiat de opt ani din judetul Constanta este cautat de politisti, jandarmi si politisti de frontiera, dupa ce a disparut sambata dupa amiaza din fata locuintei.

Solenta are doar 15 ani si a disparut fara urma din centrul de plasament din Alba Iulia. Autoritatile o cauta disperate

O adolescenta este cautata de politisti dupa ce, miercuri seara, a plecat dintr-un centru de plasament din Alba Iulia si nu s-a mai intors, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Copil de 15 ani, disparut de doua zile din curtea unui liceu din Bucuresti, cautat de Politie

Politia Capitalei a cerut, sambata, sprijinul populatiei, pentru a gasi un baiat de 15 ani care a disparut, in urma cu doua zile, din curtea unui liceu din Bucuresti. Potrivit Politiei, Luca Paul Antonescu a disparut din curtea unui liceu din sectorul 1. Pentru a-l gasi, politistii fac apel la populatie, astfel incat cei care l-au vazut sau au informatii despre el, sa sune la 112.

Leo Iorga a murit. Declaratia socanta facuta de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: Am crezut ca e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo si Compact, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul. Leo Iorga a murit. in urma cu ceva ti.

Alerta generala. Un copil de opt ani din Constanta a disparut din fata casei

Alertaintr-o localitate din Constanta dupa ce un baiat de optani a disparut chiar din fata casei. Cand a realizat ca nu il mai gaseste, tatal a apelat la ajutorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )