Libnet.ro
UNICEF

12:45

Izabela, PRINTESA clanului Duduianu! Cum arata si cu ce se ocupa fiica interlopului ucis ieri. Va fi ea RAZBUNATOAREA neamului? (FOTO)

B1 B1,
Izabela, PRINTESA clanului Duduianu! Cum arata si cu ce se ocupa fiica interlopului ucis ieri. Va fi ea RAZBUNATOAREA neamului? (FOTO)

Putini sunt cei care pana la scandalul declansat de uciderea lui Emi Pian auzisera de el. Acum insa, informatiile despre clanul Duduienilor curg garla si noi detalii ale neamului ies la iveala. Se pare ca Em. continuă pe B1

Trambulina pentru un interlop marunt: cine este barbugiul fara cazier care l-a ucis pe seful clanului Duduianu, Emi Pian

Liderul Clanului Duduianu Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis mortal de un tanar barbugiu fara cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Adevarul ca autorul crimei este un tanar de 26 de ani, fara antecedente penale, care a comis fapta in urma unui conflict iscat in timpul unei partide de barbut.

Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea liderului clanului Duduianu: Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit azi dimineata. El ar fi fost executat in stil mafiot, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, conform Protv. ro.

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )