Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit azi dimineata. El ar fi fost executat in stil mafiot, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, conform Protv. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Liderul clanului Duduianu, ucis luni noapte in cartierul bucurestean Giulesti Sarbi Principalul suspect este inca in libertate

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu a murit in dimineata zilei de marti la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde ajunsese cu rani grave dupa o altercatie ce a avut loc in cartierul Giulesti Sarbi din Sectorul 6. Incidentul vine la 10 zile dupa ce ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a creat un front institutional impotriva crimei organizate si ca incep sa cada clanuri de interlopi si la mai putin de o saptamana de cand ministrul de interne a declarat ca are toleranta zero fata de retelele de crima organizata. 01 Politistii audiaza mai multe persoane implicate in incidentul ce a avut loc in cartierul Giulesti-Sarbi, dar principalul suspect nu a fost prins si este cautat in Bucuresti.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea liderului clanului Duduianu: Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )