Libnet.ro
UNICEF

05:30

James Arthur lanseaza un videoclip pentru versiunea acustica a piesei Recovery!

Devorator Monden Devorator Monden,
James Arthur lanseaza un videoclip pentru versiunea acustica a piesei Recovery!

Compusa in colaborare cu Tiago Carvalho si Ina Wroldsen, piesa Recovery este cel de-al doilea single oficial extras de pe albumul de debut eponim al lui James Arthur lansat la inceputul lunii noiembrie. Pe 28 noiembrie cantaretul britanic a incarcat pe contul sau de Vevo un videoclip alb-negru pentru versiunea acustica a piesei Recovery. Simplu, . continuă pe Devorator Monden

HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Mika, Karam, Hyunmin, Injun si Jay, pe scurt The Boss, si-au lansat luna aceasta primul mini album dupa doi ani de pauza, intitulat Chapter II, care, odata cu el, aduce si o schimbare de imagine in ceea ce ii priveste pe membrii formatiei. Recent, membrii The Boss le-au oferit fanilor lor si versiunea full a .

HOT! ANIMAL X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel! Vezi aici un scurt teaser + galerie foto!

La mai bine de un an de la single-ul Povestea noastra, Animal X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii Decembrie. Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar, iar rolurile principale sunt jucate de Serban si modelul Sabina Trandafir. Pe 2 decembrie lansam cea .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )