Libnet.ro
UNICEF

16:00

HOT! ANIMAL X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel! Vezi aici un scurt teaser + galerie foto!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! ANIMAL X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel! Vezi aici un scurt teaser + galerie foto!

La mai bine de un an de la single-ul Povestea noastra, Animal X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii Decembrie. Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar, iar rolurile principale sunt jucate de Serban si modelul Sabina Trandafir. Pe 2 decembrie lansam cea . continuă pe Devorator Monden

HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Mika, Karam, Hyunmin, Injun si Jay, pe scurt The Boss, si-au lansat luna aceasta primul mini album dupa doi ani de pauza, intitulat Chapter II, care, odata cu el, aduce si o schimbare de imagine in ceea ce ii priveste pe membrii formatiei. Recent, membrii The Boss le-au oferit fanilor lor si versiunea full a .

HOT! The dAdA lanseaza un nou clip, pentru piesa Geamul potrivit!

Trupa The dAdA lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single. Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. In videoclip apar si doua personaje negative. Shift este cel care intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada. Cei 4 baieti de la The dAdA surprind cu un .

HOT! Lally lanseaza videoclipul de debut, pentru piesa ZBOR!

Un cuplu desprins, parca, din Frumoasa si bestia, Lally si luptatorul angolez Chris Davie, dau viata personajelor din clipul de debut al artistei. Povestea lor se numeste Zbor, iar scenariul, in varianta telegrafica, este urmatorul: se da una bucata printesa privata de libertate si izolata intr-un castel la care se ajunge cu greu.

HOT! DickPunks revin cu videoclipul piesei Goodbye Girlfriend + EP-ul Hello Goodbye!

Grupul rock sud-coreean DickPunks, compus din Tae-Hyun, Hyun-Woo, Jae-Heung si Ga-Ram, si-au lansat pe 27 noiembrie un nou EP, intitulat Hello Goodbye, concomitent lansandu-se insa si videoclipul piesei Goodbye Girlfriend. Nu ne trebuie mult timp pentru a ne da seama doar din titlu ca noua piesa a baietilor de la DickPunks este o frumoasa balada .

James Arthur lanseaza un videoclip pentru versiunea acustica a piesei Recovery!

Compusa in colaborare cu Tiago Carvalho si Ina Wroldsen, piesa Recovery este cel de-al doilea single oficial extras de pe albumul de debut eponim al lui James Arthur lansat la inceputul lunii noiembrie. Pe 28 noiembrie cantaretul britanic a incarcat pe contul sau de Vevo un videoclip alb-negru pentru versiunea acustica a piesei Recovery. Simplu, .

Fresh! Mally Mall face echipa cu Tyga, Sean Kingston, French Montana si Pusha T pentru piesa Wake Up In It!

Mally Mall este un rapper american necunoscut inca publicului larg din tara noastra. Artistul a lansat in trecut o alta piesa in colaborare cu Tyga, intitulata Molly, marind insa echipa in cazul piesei Wake Up In It. Descrisa ca fiind un adevarat imn de club, piesa Wake Up In It reprezinta o colaborare a lui .

New artist: Brit Smith intra pe mana lui will.i.am si colaboreaza cu acesta pentru piesa Provocative (hiDhi)!

O noua Brit ajunge pe mana super producatorului will. am. Dupa ce celebra Britney Spears a colaborat cu membrul BEP pentru hitul Scream Shout si acesta i-a produs noul album de studio, Britney Jean, a venit randul lui Brit Smith sa beneficieze de mana binefacatoare a artistului. Cea care se anunta a fi o noua .

HOT! TASTY iau cu asalt strazile din Hong Kong in videoclipul piesei Day N Night!

Gemenii Daeryong si Soryong, cunoscuti publicului sub numele de TASTY, revin in atentia fanilor lor cu un nou videoclip, pentru super trackul Day N Night. Fanii au avut de asteptat o buna perioada pana la lansarea acestuia, membrii formatiei oferindu-le insa fotografii si sneak peek-uri din cadrul acestuia. Catchy si amuzanta, piesa Day N Night .

Nou termen pentru dosarul fostului sef ANAF, Sorin Blejnar.

Tribunalul Brasov a stabilit un nou termen, pe 28 ianuarie, in dosarul in care fostul sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar este acuzat, alaturi de alti inculpati, de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza B1 TV. Dosarul Motorina a intrat insa pe filiera italiana. Noi inscrisuri de la Tribunalul din Palermo au fost depuse la dosar, motiv pentru care avocatii au cerut un nou termen de judecata pentru a studia documentele aparute. Fostul sef al .

Nou termen pentru dosarul fostului sef ANAF, Sorin Blejnar

Tribunalul Brasov a stabilit un nou termen, pe 28 ianuarie, in dosarul in care fostul sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar este acuzat, alaturi de alti inculpati, de evaziune.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )